saltar navegació

Menú principal

Actualitat/Novetats

Félix Ortega, nou director general de Barcelona Activa

10 de setembre - Barcelona Activa ha nomenat en Consell d'Administració a Félix Ortega com a nou director general de l'entitat, que ha agafat el relleu de Sara Berbel.

Barcelona Activa, 10 de setembre 2019

Barcelona Activa, l'agència municipal per a l'ocupació, l'emprenedoria i la formació de la ciutadania, ha nomenat avui en Consell d'Administració a Félix Ortega com a nou director general de l'entitat, que ha agafat el relleu de Sara Berbel.

Ortega assumeix el càrrec des d'avui, amb la responsabilitat d'encapçalar la política econòmica d'ocupació, amb la prioritat de lluitar contra l'atur i les desigualtats, així com ampliar l'emprenedoria i l'activitat empresarial a la ciutat.

Félix Ortega, nascut a Vic, és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, Media MBA en Gestió d'Empreses Audiovisuals, per la Universitat Ramon Llull, i amb un postgrau sobre Societats i Experts Tributaris, per la Fundació Universitària Sant Pau - Abat Oliva.

Fins ara, el nou director general ha estat Director de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació a l'Ajuntament del Prat de Llobregat, on ha desenvolupat l'estratègia 2018-2026 del Pla d'actuació. Anteriorment, havia estat Gerent d'Empresa, Cultura i Innovació a l'Ajuntament de Barcelona, com a responsable de la coordinació de les gerències i direccions de l'àrea de l'aleshores Segona Tinença d'Alcaldia.

Durant aquesta etapa va coordinar l'activitat empresarial amb Fira de Barcelona, la Mobile World Capital i el Consorci de la Zona Franca. Així mateix, també va ser membre dels consells d'administració de BSM, Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), BAMSA-Barcelona d'Aparcaments Municipals, Institut Municipal de Mercats (IMMB), Cementiris de Barcelona i el Consorci de Biblioteques.

Perfil emprenedor i comunicador

De forma complementària, Félix Ortega va ser fundador i CEO de l'startup tecnològica Redclash Strategic Networks SL, l'objectiu de la qual era donar suport en tasques de management a artistes i organitzacions culturals. En aquest àmbit de la cultura i la indústria musical, també ha estat editor de premsa musical i col·laborador de mitjans del sector. 

Ortega també te un destacat perfil comunicador, havent estat gerent del diari digital LaMalla.net, Gerent de la Xarxa Audiovisual Local EPE i Gerent del Consorci de Comunicació Local i Agència de Comunicació Local SA (COM Ràdio), entre d'altres.