saltar navegació

Menú principal

Actualitat/Novetats

Les empreses de Barcelona disposen d'un servei d'assessorament per la igualtat

A través d'aquest servei gratuït de l'Oficina d'Atenció a les Empreses (OAE), les empreses poden gaudir d'assessorament, eines i recursos per desenvolupar plans i mesures d'igualtat.

Barcelona, 26 de juliol 2019

Barcelona Activa, conjuntament amb el Departament de Transversalitat de Gènere de l'Ajuntament de Barcelona, posa a disposició de totes les organitzacions el "Servei d'Assessorament per la Igualtat" que ofereix acompanyament personalitzat amb l'objectiu de garantir l'equitat de gènere i evitar qualsevol tipus de discriminació per raó de sexe en l'àmbit laboral.

A través d'aquest servei gratuït de l'Oficina d'Atenció a les Empreses (OAE), les empreses poden gaudir d'assessorament, eines i recursos per desenvolupar plans i mesures d'igualtat, aplicar protocols contra l'assetjament sexual i implementar mesures de conciliació i coresponsabilitat.

Les empreses han de tenir un pla d'igualtat per poder presentar-se a concursos públics, per això el servei també inclou assessorament en el compliment de les clàusules de contractació pública en matèria d'igualtat. Podeu sol·licitar aquest servei aquí.