saltar navegació

Menú principal

Notícies i Premsa/Novetats

Barcelona Activa anima el Sónar+D!

12 juliol 2019 - Llums, sons, tecnologia i creativitat. El Sónar+D és molt més que un festival de música electrònica.

Barcelona, 12 de juliol 2019

Des de la seva primera celebració, el 2013, aquest esdeveniment, integrat al festival del Sónar, s¿ha convertit en un congrés internacional que reuneix les ments més creatives del món per desenvolupar projectes innovadors, generar oportunitats de negoci i inspirar noves realitats.

Barcelona Activa se suma a aquest entorn únic i antidisciplinar oferint un ampli ventall d¿activitats i serveis per impulsar l¿ocupació, fomentar el networking i donar suport a les persones professionals, a les empreses i a les persones emprenedores.

Amb l¿objectiu de connectar les empreses més capdavanteres en innovació digital amb persones que cerquen feina en aquest sector, es realitzaran diversos speed-datings els dies 18 i 19 de juliol. S¿esperen cobrir 50 vacants laborals i rebre més de 300 candidatures.

Així mateix, s¿oferiran visites guiades per a empreses del Parc Tecnològic amb persones mentores del Barcelona Mentoring Program. Els i les participants de les Cases d¿Oficis dels Barris Sostenibles i l¿Espectacle en Viu faran una visita tècnica per conèixer els projectes i fer networking, i també  s¿ha organitzat una activitat per construir decorats florals. Per últim, s¿organitzaran trobades entre start-ups i persones inversores per promoure el finançament de nous projectes i empreses emergents de l¿ecosistema tecnològic.

Per fomentar les vocacions STEAM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Matemàtiques) entre les nenes de 14 a 18 anys, Barcelona Activa col·laborarà amb el col·lectiu She Stem amb el workshop `Escala olfactòria¿. Un taller en què les participants treballaran la sinestèsia relacionant olors amb sons utilitzant la tecnologia per crear música.

A més, es donarà a conèixer la iniciativa Barcelona Digital Talent que reuneix una xarxa d¿actors/es de diferents disciplines per posicionar Barcelona com la gran capital mundial del talent digital