saltar navegació

Menú principal

Notícies i Premsa/Novetats

Les empreses de Barcelona Activa són notícia

10 juliol 19 - Barcelona Activa posa a disposició de les empreses un ampli ventall d¿espais i recursos per ajudar-les a créixer.

Barcelona, 10 de juliol 2019

Des de la Xarxa d'incubadores, amb infraestructures i serveis d'última generació per a tot tipus d'organitzacions, fins al Parc Tecnològic, el centre de referència a la ciutat per impulsar les empreses de base tecnològica i industrial.

Presentem algunes de les empreses allotjades que han sigut notícia recentment per motius tan diversos com la innovació, el valor afegit, els seus reconeixements o els beneficis aportats per a les persones i l'entorn.

Ubicada a la Incubadora Glòries, Berdac va quedar finalista als Premis 'Círculo Ecuestre Joven Relevante' amb el seu dispensador de medicines intel·ligent. Edit, la plataforma que porta el disseny gràfic a l'abast de tothom, ja compta amb 80.000 persones usuàries i prepara una ronda de finançament de 500.000 €. Per altra banda, Hubtype, allotjada a la incubadora MediaTIC, ha tancat una ronda d'inversió d'1 milió d'euros, i MITIGA SOLUTIONS, empresa participant del programa de Preacceleració i especialitzada en l'avaluació dels perills naturals per a les indústries d'aviació i les assegurances, ha estat una de les guanyadores dels premis Emprenedor XXI.

Des de la incubadora Almogàvers, destaquen Mai Més, guanyadora del programa de suport als projectes creatius Creamedia, la qual ha sigut Top Vendes a la llibreria Gigamesh, amb els seus dos primers títols de novel·la fantàstica escrits per dones, i BCN Resol, start-up que proposa una nova eina en línia anomenada Co-resol perquè les persones treballadores puguin denunciar de manera anònima l'assetjament laboral.

Així mateix, al Parc Tecnològic, l'empresa Smalle Technologies ha guanyat el primer premi de l'SmartCatalonia Challenge, un concurs de reptes per consolidar el Port de Barcelona com un SmartPort de referència. També cal mencionar IDCARE que porta l'última tecnologia a les biblioteques de Barcelona, Captae, especialitzada en recreacions hiperrealistes d'entorns reals, i Electromaps que ja suma 50.000 persones usuàries a la seva plataforma per gestionar punts de recàrrega de vehicles elèctrics.


Barcelona Activa seguirà mantenint els seus equipaments oberts durant l'època estival per donar servei a les empreses actuals, i inspirant nous projectes amb els cursos de formació online per a empreses i de capacitació tecnològica al Cibernàrium per posar-se al dia en les últimes tendències en innovació i TIC.