saltar navegació

Menú principal

Notícies i Premsa/Novetats

Barcelona Activa no s'atura a l'estiu

01/07/19 - Les portes de Barcelona Activa seguiran obertes durant l'estiu a la major part dels equipaments.

Barcelona, 01 de juliol 2019

Si vols aprofitar el bon temps per formar-te, trobar feina o emprendre un projecte, podràs venir als següents centres de Barcelona Activa o apuntar-te a l'ampli ventall d'activitats online que es proposen per a aquestes dates.

Els serveis de recerca de feina i millora professional mantindran oberts equipaments com Porta22, amb el seu horari habitual de matí i tarda durant juliol i setembre, i els matins de 8.30 a 15.00 h a l'agost. La setmana del 12 al 16 d'agost es donarà servei des del Centre per a la Iniciativa Emprenedora Glòries, amb el mateix horari. El servei d'assessorament estarà disponible de 10.00 a 13.00 h, i el Punt d'informació i orientació a la recerca de feina de 8.30 a 15.00 h.

Els horaris d'estiu dels centres de suport a la recerca de feina a Barcelona seran els següents, tret del mes d'agost que romandran tancats:
- Casal d'Entitats Mas Guinardó, de 9.30 a 21.30 h, (sense servei del 30 de juliol al 2 de setembre),
- Ca n'Andalet, de 8.30 a 18.30 h, (sense servei del 5 al 30 d'agost),
- Nou Barris Activa, de 8.30 a 15.00 h, (tancat tot l'agost),
- Biblioteca Marina Clotet-Sagrera, de 10.30 a 13.00 h i de 16.30 a 19.30 h, (excepte a l'agost).

Les persones emprenedores podran dirigir-se al Convent de Sant Agustí en l'horari habitual (tanca del 5 al 30 d'agost) i al Centre per a la Iniciativa Emprenedora Glòries (horari d'estiu de 9.00 a 15.00 h, fins al 27 de setembre).

Així mateix, durant l'estiu les empreses podran acudir a l'Oficina d'Atenció a les Empreses, oberta de 8.30 a 14.30 h amb els seus serveis de constitució d'empreses i d'informació i tràmits. I el Parc Tecnològic mantindrà la recepció activa de 8:30 a 15 h.

Per la seva banda, el Cibernàrium segueix amb el seu horari habitual els mesos de juliol i setembre i tanca les seves portes durant el mes d'agost, però la formació tecnològica es manté amb les activitats i recursos online.

Més enllà de l'atenció presencial, la proposta d'activitats online i els paquets formatius que ofereix Barcelona Activa són una bona oportunitat per fer un update professional:
- L'Estiu TIC, del Cibernàrium amb diferents formacions en tecnologia com 'Vols crear un web amb Wordpress', 'Vols atraure més visites al teu web' o 'Vols retocar fotografies', entre moltes d'altres.
- El Juliol Emprenedor, que ja té obertes activitats per impulsar l'emprenedoria ('L'art de demanar per vendre', 'Storytelling: com comunicar el meu negoci', 'Get ready: Preparat per a emprendre', 'Gestió emocional per a emprendre amb èxit').
- Barcelona Treball amb més de 25 activitats en línia per ajudar les persones aturades a trobar feina o créixer professionalment, ja sigui preparant el currículum, l'entrevista o coneixent el mercat de treball.
- Per a empreses, formacions online tan diverses com 'Crea el teu Pla de Màrqueting Digital', 'Habilitats per a la gestió del negoció' o 'La comunicació no sexista'.

Si vols saber-ne més i estar al dia de l'actualitat, segueix el ritme de Barcelona Activa a través de les xarxes socials Facebook, Twitter, LinkedIn i Instagram i en els webs de cadascun dels serveis.