saltar navegació

Menú principal

Notícies i Premsa/Novetats

Recerca de feina i millora professional amb activitats online

1 juliol 19 - La formació és l'arma més poderosa contra l'atur. Però els ritmes de vida actuals fan que, cada vegada més, la ciutadania demani poder fer cursos a distància combinats amb accions presencials.

Barcelona, 01 de juliol 2019

Per tal d'adaptar l'oferta formativa a les necessitats, expectatives i temps de les persones que volen millorar professionalment o donar un impuls a la seva recerca de feina, Barcelona Activa ha posat en marxa 25 activitats online gratuïtes per a la capacitació en la recerca de feina i el desenvolupament de competències.

Una metodologia que utilitza un format innovador conegut com a 'classe invertida' del qual ja s'han fet ressò diferents mitjans com La Vanguardia o Crònica Global . Les activitats combinen el format presencial i l'aplicació pràctica amb una base teòrica que prepara l'alumnat a partir de vídeos didàctics i altres tipus de materials.

Des del 6 de maig, més de 1.000 persones ja s'han inscrit en alguna de les diferents propostes, que van des de la redacció d'una carta de presentació i un currículum efectiu fins a la pràctica de l'assertivitat o el networking. Si vols conèixer en detall els diferents cursos que tens a l'abast, pots consultar tot el llistat d'activitats online disponibles.