saltar navegació

Menú principal

Actualitat/Novetats

Empreses i persones candidates es connecten als Job Marketplace

27 juny 19 - Els Job Marketplace de Barcelona Activa són punts de trobada entre empreses que busquen talent i persones que cerquen feina. Win-win!

Barcelona, 27 de juny 2019

Els Job Marketplace de Barcelona Activa són punts de trobada entre empreses que busquen talent i persones que cerquen feina. Win-win! Sempre giren al voltant d'un sector d'activitat determinat i ofereixen una bona oportunitat a les persones candidates, ja que poden entrevistar-se i lliurar els seus currículums directament als i les responsables dels processos de selecció.

El format dels Job Marketplace inclou una preselecció de perfils professionals. Les persones candidates prèviament reben una sessió formativa per tal de preparar-se i poder optar a les vacants que busquen les empreses.
 
Amb el que va de l'any, han participat un total de 26 empreses i 791 persones han assistit als diferents esdeveniments de reclutament en què s'han dut a terme 1.046 entrevistes.

Una part de les trobades, s'han celebrat en el context de fires sectorials com B-Travel, destinada al sector turístic, i Construmat, adreçada al sector de la construcció, sumant 11 empreses participants, 80 persones assistents i 150 entrevistes.

Així mateix, també s'han organitzat Job Marketplace dins d'IT Academy, el programa de formació per a professionals TIC que també organitza Barcelona Activa i un esdeveniment de reclutament amb la Maquinista (`Work@LaMaquinista') per formar persones interessades a treballar en el centre comercial. Les dues jornades van sumar 17 empreses participants, 50 persones assistents i 205 entrevistes.

I les accions continuen amb un Job Marketplace el 28 de juny al Saló Internacional de la Logística (SIL) amb empreses i professionals de referència del sector, i els dies 18 i 19 de juliol, al Sònar+D, s'organitzaran speed-datings per a persones interessades a treballar en empreses tecnològiques.

Així que, si busques feina, segueix el ritme dels diferents Job Marketplace que s¿aniran realitzant al llarg de l'any al web de Barcelona Treball.

I si estàs buscant persones per cobrir vacants a la teva empresa, el servei de Gestió del talent de l¿Oficina d¿Atenció a les Empreses (OAE), ofereix el suport