saltar navegació

Menú principal

Actualitat/Novetats

Nou servei per a empreses: prototipatge

Les empreses de Barcelona ja disposen d'un servei per desenvolupar els seus prototips

Barcelona, 25 de juny 2019

Els temps de predir són cosa del passat. Perquè Barcelona Activa ofereix un nou servei de prototipatge i innovació al Parc Tecnològic. Des d'ara, les empreses i start-ups podran gaudir d¿un espai pensat al mil·límetre per desenvolupar els seus prototips, amb les infraestructures, la maquinària i l'acompanyament necessari per fer front a totes les fases del procés amb el personal tècnic especialista de prototipatge.

El servei es complementa amb els workshops del Prototype2market en diferents àmbits d'interès per a la indústria (propietat industrial, testeig de mercat, certificacions i homologacions) per ajudar les empreses a millorar la sortida al mercat. Aquests tallers, iniciats al juny, renovaran la seva oferta a partir d'octubre.

Les empreses i persones autònomes poden sol·licitar assessorament individualitzat per als seus projectes de prototipatge i d¿innovació sense cap tipus de cost econòmic. Poden demanar el servei al web de Barcelona Empreses.

En aquest mateix equipament s'ubica, des del passat mes de maig, el nou Ateneu de Fabricació Digital, que se suma als tres ateneus de fabricació en funcionament i de treball en xarxa. A més, compta amb una temàtica prioritària en cadascun d¿ells: la sostenibilitat a la Fàbrica del Sol, la inclusió social a Les Corts, i l'ocupació, a Ciutat Meridiana.

L¿Ateneu del Parc aproparà la tecnologia, la ciència i el disseny de la fabricació digital i de les seves aplicacions a tota la ciutadania. A més, fomentarà activitats i projectes perquè la societat pugui fer-ne ús i aplicar l'aprenentatge obert i col·laboratiu.