saltar navegaciˇ

Men˙ principal

Actualitat/Novetats

Barcelona Activa ajuda les persones aut˛nomes a estalviar amb 'Llanša't'

Per tal d'ajudar les persones aut˛nomes a reduir la cÓrrega de les seves despeses durant el primer any d'activitat, Barcelona Activa presenta una nova convocat˛ria del programa d'ajuts econ˛mics 'Llanša't'

Barcelona, 03 de juny 2019

Per tal d'ajudar les persones aut˛nomes a reduir la cÓrrega de les seves despeses durant el primer any d'activitat, Barcelona Activa presenta una nova convocat˛ria del programa d'ajuts econ˛mics 'Llanša't'.

Les persones participants podran rebre una subvenciˇ econ˛mica de fins a 4.000 euros. La quantitat es calcularÓ segons les despeses justificades en el moment de la solĚlicitud i amb els mÓxims de pagament segons l'edat en la data d'inici de l'activitat.

Podran demanar l'ajut tots els treballadors i treballadores aut˛nomes o persones s˛cies de cooperatives que estiguin empadronades a Barcelona i hagin comenšat la seva activitat econ˛mica abans de l'1 de juliol de 2017.

La data lÝmit per solĚlicitar la subvenciˇ econ˛mica Ús el 21 de juny del 2019. Es pot consultar tota la informaciˇ aquÝ.