saltar navegació

Menú principal

Actualitat/Novetats

BizBarcelona posa els negocis a treballar

Inspiració, coneixement, networking, formació i, sobretot, molta innovació.

Barcelona, 17 de juny 2019

Inspiració, coneixement, networking, formació i, sobretot, molta innovació. Després de dos dies d¿intensa activitat, el BizBarcelona by Barcelona Activa ha tancat la seva novena edició reunint tota l'essència del sistema empresarial català i confirmant-se com la gran trobada transversal capaç de connectar i fer créixer tot el món de l'emprenedoria, les start-ups i les pimes de la ciutat.

Amb la major oferta de continguts i activitats de la seva història, el saló ha atret més de 13.600 visitants, organitzat 120 conferències en què han intervingut 240 ponents i 16.000 assistents i celebrat més de 3.000 entrevistes de networking.

Barcelona Activa ha estat molt present oferint assessorament al seu estand i organitzant un ampli ventall d'activitats: des de taules rodones i xerrades sobre digitalització, economia circular, reforma horària i talent femení fins a sessions per donar a conèixer els serveis que es proporcionen a les start-ups, com les incubadores i el suport al prototipatge empresarial. També ha organitzat el lliurament de premis Creamedia, el programa de suport a projectes d'emprenedoria de les indústries creatives i culturals.

Els temes de major interès han estat relacionats amb el finançament, la creació empresarial, les vendes, el màrqueting, la retenció del talent i les noves tendències.

El saló també ha demostrat el bon moment de l¿emprenedoria que es viu a Barcelona. A la presentació del Global Entrepreneurship Monitor (GEM), la taxa d¿activitat emprenedora es va situar en el 8,63%, la més alta dels últims 12 anys.

BizBarcelona by Barcelona Activa tornarà a obrir les seves portes a finals de maig de 2020 al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.