saltar navegació

Menú principal

Notícies i Premsa/Novetats

Noves visions, noves economies

Cicle de conferències 'Noves visions de les economies locals' al seu Centre per la iniciativa socioeconòmica, innoBA.

Barcelona, 27 de maig 2019

La innovació és la base del desenvolupament local. Per això, amb l'objectiu de promoure nous models econòmics més socials i sostenibles, Barcelona Activa acull el cicle de conferències 'Noves visions de les economies locals' al seu Centre per la iniciativa socioeconòmica, innoBA.

El cicle comptarà amb cinc conferències entre el 6 de març i el 13 de novembre impulsades per 'Ajuntament de Barcelona i la Càtedra de Política Econòmica Local de la UPF. Hi participaran persones expertes del món acadèmic i universitari, a més de representants de governs locals que apliquen mesures innovadores i integradores als seus respectius països. Entre d'altres temàtiques, es tractaran qüestions que giren al voltant de les economies locals, l'ecologisme o els béns comuns, tot emmarcat dins de l'Economia Social i Solidària.

Amb aquesta iniciativa, es proposa aprendre i compartir experiències amb totes aquelles persones, governs i entitats d¿arreu del món que treballen, des d'un prisma innovador i integrador, per al desenvolupament local.