saltar navegació

Menú principal

Actualitat/Novetats

S'inaugura l'UX Lab, un nou servei per ajudar les empreses a dissenyar millors productes i serveis

Aquest laboratori, ubicat a la incubadora Glòries, permetrà a les empreses i start-ups de la ciutat testejar els seus productes i serveis abans de que surtin al mercat.

Barcelona Activa, 16 de gener 2019

Barcelona Activa obre un nou servei pioner i estratègic a la ciutat: l'UX Lab. Aquest laboratori, ubicat a la incubadora Glòries, permetrà a les empreses i start-ups de la ciutat testejar els seus productes i serveis, tant físics o digitals, abans de que surtin al mercat.

L'experiència d'usuari/a (UX) és essencial perquè vincula els objectius de les organitzacions amb les necessitats de les persones. L'UX Lab facilita metodologies científiques i tecnologies d'última generació, com l'eyetracking o el neuromàrqueting, per ajudar les empreses a validar les seves idees i millorar l'experiència que ofereixen a les persones usuàries.

Les start-ups incubades a Barcelona Activa han sigut les primeres empreses en utilitzar el laboratori: Kiversal, start-up biomèdica que ha avaluat la facilitat d'ús d'un nou audímetre, i Foods For Tomorrow, que ha pogut identificar un problema amb l'empaquetatge d'un dels seus productes.

L'UX Lab s¿afegeix als serveis que l'Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, ofereix per impulsar l¿emprenedoria a la ciutat.