saltar navegació

Menú principal

Notícies i Premsa/Novetats

Barcelona Activa enforteix l'ecosistema tecnològic durant la Setmana Mobile

Barcelona Activa participa en els grans esdeveniments de referència que se celebren durant la setmana del 25 al 28 de febrer, com el Mobile World Congress, el 4YFN i el YOMO, organitzant diferents programes, tallers i activitats.

Barcelona Activa, 24 de febrer 2019

Un any més, Barcelona es converteix en la gran capital mundial de la tecnologia mòbil. Un pol d'atracció per a la innovació que connecta tota la ciutat a través de la ciència, l'art i la tecnologia en acollir la Mobile Week. Barcelona Activa participa en els grans esdeveniments de referència que se celebren durant la setmana del 24 al 28 de febrer, com el Mobile World Congress, el 4YFN i el YOMO, organitzant diferents programes, tallers i activitats.
 
Entrant en detall, Barcelona Activa acull en el Parc Tecnològic, a Nou Barris, la conferència sobre "Passió o precarietat, la feina dels nostres somnis en l'era tecnològica", amb la participació d'expertes com Cecilia Mosze, activista de la innovació i fundadora de diverses empreses com Mob Barcelona, i experts com Amleto Montinari, CEO de Fluttr Espanya i el CEO de Barcelona Global, Mateu Hernández.

Dins del 4YFN, la plataforma que connecta les start-ups més innovadores i disruptives del món, Barcelona Activa tindrà presència destacada amb un estand en què s'impulsaran 20 empreses emergents que han utilitzat o utilitzen els serveis de l¿entitat: Bitphy, Buy Yourself, DAE Engineering, Dinbeat, Dothegap, Dycare, Filmclub, Foods For Tomorrow, GoPure, Happy Customer Box, Hippo Technologies, Hubtype, Kiversal, Matchmode, Mosaic Factor, Mouters, Playvisit, Rational Pixels, Soundsmarket i Zymvol.

En el marc del MWC, Barcelona Activa organitza tours guiats per a diferents perfils: empreses industrials dels polígons de La Marina i el Bon Pastor, i del sector creatiu i cultural així com els i les participants de les Vocacions Científiques del Parc Tecnològic i per a joves del Projecte de Vida Professional. D'aquesta manera, podran conèixer de primera mà aquest esdeveniment, el seu impacte a la ciutat i els beneficis i oportunitats que genera.

D'altra banda, amb l'objectiu d'apropar la innovació al públic més jove, Barcelona Activa també se suma al Youth Mobile Festival (YOMO), amb diferents activitats lúdiques i tallers per jugar, experimentar i aprendre ciència i noves tecnologies, com els llapis 3D i els bots.

Així mateix, durant les mateixes dates, Barcelona Activa impulsa el Discovery Program, un programa d¿aterratge empresarial per a 10 scale-ups internacionals interessades a obrir negoci a Barcelona.