saltar navegació

Menú principal

Notícies i Premsa/Novetats

Barcelona Activa impulsa l'ocupació juvenil amb el programa Garantia d'Èxit BCN. Joves que Descobreixen, Aprenen i s'Ocupen

Orientació i acompanyament laboral a les persones d'entre 16 i 29 anys per tal d'ajudar-les a definir el seu futur professional, per trobar feina o tornar a estudiar.

Barcelona Activa, 25 de febrer 2019

Barcelona Activa ofereix una oportunitat per als i les joves que es troben en un moment d¿incertesa: el programa "Garantia d'Èxit Barcelona, Joves que Descobreixen, Aprenen i s'Ocupen (Joves DAO)". Aquesta iniciativa proporciona orientació i acompanyament laboral a les persones d¿entre 16 i 29 anys per tal d'ajudar-les a definir el seu futur professional, per trobar feina o tornar a estudiar.

Amb Joves DAO, Barcelona Activa s¿apropa a tots els districtes de la ciutat. Si vols conèixer més sobre aquest programa i la resta de serveis d'inserció laboral per a joves que ofereix l¿entitat, acosta't al punt d'informació més proper del teu barri: el punt d'atenció laboral per a joves a Sant Andreu, l'espai joves Les Basses a Nou Barris, la seu central de Barcelona Activa a Glòries, Sant Martí, l'espai jove La Fontana situat a Gràcia i els punts d'atenció a joves de les entitats agrupades a Ciutat Vella, l'Eixample i Sants-Montjuïc.

L'objectiu principal de Joves DAO és establir un pla de treball adaptat a les motivacions de cada persona. Es realitzaran activitats de coneixement en sectors estratègics de la ciutat amb alta demanda per les empreses com l'hostaleria, la construcció, el comerç, les instal·lacions, la fusteria, imatge personal i la mecànica. Així mateix, el pla inclourà formació professionalitzadora amb possibilitat de pràctiques, activitats socials i culturals i seguiment durant tot el procés per garantir-ne l'èxit.