saltar navegació

Menú principal

Notícies i Premsa/Novetats

Les empreses de Barcelona Activa són notícia!

Presentem empreses de Barcelona Activa que són notícia: Colors, YouCheck, Edit

Barcelona Activa, 01 de març 2019

Colors
L'emprenedora Silvia Lladós ens introdueix al món de la colorteràpia. L'app "Colors&NeilHarbisson" permet millorar l'estat emocional de les persones mitjançant els colors, la llum i el so. La start-up, incubada a Barcelona Activa, ha captivat l¿atenció de Neil Harbisson, el famós artista i cíborg anglès, qui ha entrat a col·laborar en el projecte.


YouCheck
A vegades, trobar un expert o experta sobre un tema concret pot ser molt complicat. Per això, Lorenzo Marini ha creat YouCheck, una app que permet connectar periodistes amb persones expertes per agilitzar el procés de cerca de fonts en els mitjans de comunicació. La plataforma es va desenvolupar com a tal durant el programa Mentoring Program de Barcelona Activa i acaba de rebre una injecció de 50.000 euros de Google per tal d'impulsar-la.


Edit
Posar el disseny gràfic a l'abast de tothom. Aquest és l'objectiu d'Edit, el "Photoshop per a dummies" creat per Daniel Rodríguez. La start-up, incubada a Barcelona Activa, ofereix una plataforma molt intuïtiva i fàcil d'utilitzar, amb plantilles per a totes les necessitats, i imatges, fonts i recursos sense drets d'autor. El programa és gratuït en la seva versió més bàsica i inclou serveis premium des de 12,90 euros al mes. Durant el darrer any, la start-up ja ha obtingut més de 400.000 persones usuàries i la primera clientela de pagament.