saltar navegació

Menú principal

Notícies i Premsa/Novetats

30 Plus, el punt de trobada entre les empreses

Una iniciativa que té com a objectiu millorar l'ocupabilitat de les persones majors de 30 anys en situació d'atur

Barcelona Activa, 01 de febrer 2019

Barcelona Activa engega de nou una iniciativa que té com a objectiu millorar l'ocupabilitat de les persones majors de 30 anys en situació d'atur. El programa 30 Plus les hi aportarà la possibilitat d'incorporar-se al mercat laboral, mitjançant un contracte de treball, l'adquisició i millora de competències transversals i una formació tècnico-professionalitzadora.

Per altra banda, les empreses participants rebran assessorament per part dels serveis de Gestió de Talent en la recerca dels perfils professionals més ajustats a les seves vacants, podran gaudir de més de 7.000 euros com ajut a la contractació, i una oferta de formació per a les persones contractades adaptada al seu lloc de treball. A més, si compleixen certs requisits, podran beneficiar-se dels ajuts Bona Feina, Barcelona! per alleugerir les seves despeses.

L'any 2018, a través del programa 30 Plus, 122 empreses van contractar un total de 170 persones. Barcelona Activa aposta així per la creació d'ocupació en totes les franges d¿edat de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, promovent la contractació a la ciutat i facilitant a les empreses la cerca de personal i la gestió del talent