saltar navegació

Menú principal

Notícies i Premsa/Novetats

Joves Jo+: nous programes d'inserció laboral per a joves

Amb els programes Joves Jo+, Barcelona Activa fa un pas endavant per impulsar l'ocupació de qualitat entre les persones d'entre 16 i 29 anys.

Barcelona Activa, 25 de gener 2019

Aquest any, els i les joves de Barcelona tindran més oportunitats per formar-se i trobar feina. Amb els programes Joves Jo+, Barcelona Activa fa un pas endavant per impulsar l'ocupació de qualitat entre les persones d'entre 16 i 29 anys, promoure el retorn al sistema educatiu i facilitar la formació en sectors de futur amb alta demanda per les empreses de Barcelona.

Aquests nous programes ofereixen quatre opcions diferenciades segons els perfils i les necessitats dels i les joves:

Descobrir, Aprendre i Ocupar-te. Per a joves que no saben si volen estudiar o treballar, ofereix orientació i formació per a la inserció laboral dels següents sectors: instal·lacions, administració, construcció, mecànica, fusteria, hostaleria, restauració, imatge personal i comerç.

Treballa al comerç de proximitat. Ofereix la possibilitat de tenir una experiència laboral als mercats i comerços del barri. A més, facilita formació en comerç alimentari i elaboració de productes.

Joves IT Academy. Mitjançant un mètode d'aprenentatge innovador, els i les joves podran aprendre programació i treballar de Front-End Developer, una de les professions amb més futur i millor remunerades de Barcelona.

Acceleradora laboral. Permet especialitzar-se en sectors estratègics a la ciutat com l'Economia Social i Solidària, l'economia digital, la indústria i el pilotatge de drons. Proporciona formació intensiva, espais de col·laboració, esdeveniments de reclutament i acompanyament en la cerca de feina.

Tota la informació a: barcelonactiva.cat/joves