saltar navegació

Menú principal

Notícies i Premsa/Novetats

La innovació socioeconòmica té un nou centre de referència a la ciutat: Barcelona Activa inaugura innoBA

Neix amb l'objectiu de convertir-se en la porta d¿entrada per a qualsevol persona interessada en descobrir tot el que ofereix l'Economia Social i Solidària

Barcelona Activa, 28 de novembre 2018

'El nou equipament municipal de Barcelona Activa, ubicat a Can Jaumandreu, neix amb l¿objectiu de convertir-se en la porta d'entrada per a qualsevol persona interessada en descobrir tot el que ofereix l'Economia Social i Solidària.

innoBA respon a la nova cultura de l'emprenedoria a la ciutat. En els darrers anys, el percentatge de projectes socioempresarials que han demanat suport a Barcelona Activa s'ha doblat, passant d'un 4% a un 8%. innoBA promourà activitats i programes per sensibilitzar la ciutadania sobre formes d'innovar en projectes que incentivin l'economia social.

El centre també es proposa ser un referent internacional i incorpora un servei de landing per facilitar l¿aterratge d¿empreses socials provinents d'altres països. Així mateix, inclou una comunitat d'incubació per a projectes d'innovació socioeconòmica, la innoBAdora, per fer créixer les empreses instal·lades en un entorn col·laboratiu. Amb capacitat per acollir 56 llocs de treball i prop de 20 empreses, aquesta incubadora se suma a les quatre que ja té Barcelona Activa.

Barcelona Activa creix amb innoBA i reafirma la seva aposta per un model econòmic més democràtic, social i equitatiu, amb projectes que posin les persones al centre i combinin el benefici econòmic i el social.

Més informació a: barcelonactiva.cat/innoBA