saltar navegació

Menú principal

Notícies i Premsa/Novetats

Barcelona Activa rep el Premi Internacional Roger Kaufman

El guardó, atorgat per la International Society for Performance Improvement (ISPI), ha premiat la tasca de Barcelona Activa d'impuls a l'emprenedoria i millora de la qualitat de vida de la ciutadania

Barcelona Activa, 09 de novembre 2018

Les polítiques en desenvolupament local que impulsa Barcelona Activa han sigut reconegudes internacionalment amb el prestigiós premi Roger Kaufman. El guardó, atorgat per la International Society for Performance Improvement (ISPI), ha premiat la tasca de Barcelona Activa d'impuls a l'emprenedoria i millora de la qualitat de vida de la ciutadania de Barcelona.

"Esdevenir un innovador social no és una opció, sinó una obligació" assegura la directora general de Barcelona Activa, Sara Berbel, que ha recollit el guardó de la mà del cònsol general dels Estats Units a Barcelona, Robert Riley, i del mateix Roger Kaufman, figura destacada a escala mundial en l'àmbit de la millora social i organitzacional, i consultor de governs, empreses i diverses ONG.

El premi es va lliurar en el marc de les Jornades City Doctors Global Forum on social and urban transformation, una gran trobada entre persones expertes on s'han compartit pràctiques per a la transformació social de les ciutats.

Amb aquestes polítiques, Barcelona Activa fa un pas endavant per tal de situar la ciutat a l¿avantguarda mundial en la generació d¿innovacions socioeconòmiques.