saltar navegació

Menú principal

Actualitat/Novetats

Barcelona Activa i PIMEC es vinculen per impulsar projectes empresarials

El conveni neix amb el compromís '¿impulsar diferents mesures que afavoreixin el creixement i la consolidació empresarial a la nostra ciutat

Barcelona Activa, 24 d'octubre 2018

El 24 d'octubre s'ha signat un conveni entre l'Ajuntament de Barcelona i PIMEC, en el qual temes com el relleu generacional, la igualtat de gènere, la competitivitat de les pimes industrials o l'economia digital són alguns dels que queden reflectits en l'acord que donarà impuls a molts dels programes i serveis que s'emmarquen dins de Barcelona Activa.

Gerardo Pisarello, primer tinent d'alcaldia, incideix en "la importància d'aquesta col·laboració per tenir una mirada necessària i diferent i apostar per una economia que pugui ser sostenible, innovadora i que doni a la petita i mitjana empresa el protagonisme que es mereix en l'economia de la ciutat". En total, s¿han exposat aproximadament una vuitantena de projectes de futurs contractes per un import superior als 545 milions d'euros. 

El conveni neix amb el compromís d'impulsar diferents mesures que afavoreixin el creixement i la consolidació empresarial a la nostra ciutat. Les prioritats d¿aquesta unió se centren en fomentar la igualtat de gènere mitjançant el programa LIDERA i promoure la digitalització del comerç a través dels serveis del Cibernàrium, entre altres iniciatives. L'objectiu és oferir un servei pioner de suport emocional i psicosocial a l¿empresariat autònom de la ciutat.

Barcelona Activa seguirà treballant per donar suport a totes les pimes de la ciutat i fomentant el creixement i la consolidació empresarial.