saltar navegació

Menú principal

Actualitat/Novetats

Barcelona impulsa el Pacte del Temps al Congrés de l'IATUR de Budapest

Barcelona esdevé una ciutat pionera en impulsar una nova forma de gestionar el temps més saludable, igualitària i eficient

Barcelona Activa, Budapest, 02 de novembre 2018

Barcelona Activa va presentar l'estratègia de Barcelona amb el Pacte del Temps al 40th IATUR Conference, un dels congressos d¿organització del temps més importants, posicionant la ciutat com un referent en polítiques innovadores i un model a seguir de cara al futur.

En aquest sentit, Barcelona esdevé una ciutat pionera en impulsar una nova forma de gestionar el temps més saludable, igualitària i eficient. El Pacte del Temps és un acord que promou la realització de diverses actuacions perquè les persones visquin i s'organitzin el temps d'acord amb les seves necessitats i en un marc col·lectiu de convivència.

Per això, des de Barcelona Activa s'està promovent una nova organització del temps de treball i ha impulsat internament 15 mesures per incrementar l'eficiència. Entre algunes d'elles, destaquen: promoure la flexibilitat de la jornada laboral, reunions en format digital o garantir el dret a la desconnexió.

Un acord que no hagués estat possible sense la col·laboració de moltes empreses i institucions, com Nestlé, Betevé, Aigües de Barcelona, PIMEC, UPF, Creu Roja de Catalunya (i així fins a 120), que aposten per aquest nou model de construcció del temps com a valor social.