saltar navegaciˇ

Men˙ principal

NotÝcies i Premsa/Novetats

Barcelona Activa no s'atura per Nadal

Les portes de Barcelona Activa seguiran obertes durant l'Ŕpoca nadalenca, tot i que els horaris d'atenciˇ canvien.

Barcelona Activa, 21 de desembre 2018

Les portes de Barcelona Activa seguiran obertes durant l'Ŕpoca nadalenca, tot i que els horaris d'atenciˇ canvien. AixÝ que si vols aprofitar aquestes dates per formar-te, trobar feina o impulsar un projecte emprenedor, en els segŘents equipaments trobarÓs l'assessorament i la formaciˇ que necessitis.

Porta 22 romandrÓ oberta amb el seu horari habitual excepte els dies 24 de desembre i 31 de gener que tancarÓ a les 15 h, i El Centre De Recursos per Emprendre continuarÓ oferint assessorament tot el Nadal de 9 a 15 h.

El Convent de Sant AgustÝ tancarÓ durant la setmana del 25 de desembre i Ca n'Andalet, per la seva banda, farÓ festa el 2 de gener. Nou Barris Activa seguirÓ prestant els seus serveis amb el mateix horari de sempre.

AixÝ mateix, del 24 de desembre al 4 de gener, el servei d'assessorament personalitzat estarÓ disponible de dilluns a dijous de 9 a 14 h i els divendres de 9 h a 12 h. L'Oficina d'Atenciˇ a les Empreses i el Parc Tecnol˛gic tancaran les tardes del 24 i 25 de desembre, i el 5 de gener.

Si vols saber-ne mÚs i estar al dia de l'actualitat, segueix el ritme de Barcelona Activa a travÚs de les xarxes socials Facebook, Twitter i LinkedIn, i en els webs de cadascun dels serveis.

Activa el teu Nadal amb Barcelona Activa! Bones festes i feliš entrada d'any.