saltar navegació

Menú principal

Notícies i Premsa/Novetats

Les dones de Barcelona tenen un nou entorn de creixement professional: benvingudes a LIDERA

Serveis de mentoria, millores de competències i una àmplia xarxa de networking són els punts més destacats.

Barcelona Activa, 05 de novembre 2018

Barcelona Activa porta més de 30 anys fent costat a les dones emprenedores i ara fa un gran pas endavant amb LIDERA, un nou entorn de suport i networking per a dones professionals, directives i emprenedores que vulguin desenvolupar la seva trajectòria professional, sigui quin sigui el seu sector.

Segons la directora general, Sara Berbel, "LIDERA és una nova plataforma que posa a disposició de totes les usuàries diferents programes, tant de competències com de lideratge, fet molt a mida, i molt diversificat segons els interessos i les decisions de cadascuna de les dones en la seva vida professional", i subratlla "la idea és que les dones LIDERA tinguin al seu abast totes aquelles eines per desenvolupar aquelles competències dels lideratges moderns, flexibles, en equip i igualitaris".

Serveis de mentoria, millores de competències i una àmplia xarxa de networking són els punts més destacats. Amb l'emblema "Arriba Més Lluny", LIDERA es proposa trencar el sostre de vidre, assolir la igualtat entre homes i dones, potenciar l'actitud i les capacitats de les dones en la seva formació i creixement professional, ajudar-les a accedir a llocs de decisió i enfortir les seves xarxes i connexions.

Vine a LIDERA i #ArribaMésLluny.