saltar navegació

Menú principal

Actualitat/Novetats

Els mitjans es fan ressò d'empreses incubades a Barcelona Activa

Presentem cinc start-ups plenes de futur: YouDrop, DinbeatPRO, 3Du Engineering Solutions, Venturi Unmanned Tech i Greencustomers.

Barcelona Activa, 25 d'octubre 2018

Barcelona s'ha convertit en una de les ciutats ideals per a l¿emprenedoria a escala mundial. Des de Barcelona Activa, donem suport a les start-ups i a les persones emprenedores amb un ampli ventall de programes, activitats, espais d'incubació i coworking.  Aquí presentem un conjunt d¿empreses emergents amb molt de futur que han sortit de les nostres incubadores i que han sigut notícia recentment.

Amb un aire a Pokémon Go i amb la voluntat de creixement de Glovo, Daniel Simón i Pablo Abram van llançar, l'any 2016, YouDrop, una app que permet conèixer persones, esdeveniments i comerços amb geolocalització. La start-up que es presenta com `l'Instagram del teu barri' té seu a l'Almogàvers Business Factory i un futur molt prometedor. Sense haver facturat encara, van quedar segons al BizMarathon de l'any passat.

DinbeatPRO, nascuda a la Incubadora Glòries, ens proposa una eina imprescindible per a veterinaris: un wearable professional que permet monitoritzar la salut de les nostres mascotes, controlant les funcions vitals i l'activitat en tot moment i avisant-nos al mòbil de canvis que ens puguin alertar.

L'emprenedoria femenina arriba fins a l'espai amb l'empresa 3Du Engineering Solutions. L'empresa, fundada per Agnes Rosell i Cristina Martín, ofereix solucions d'última generació per a la indústria areoespacial.

Des de la incubadora ESA BIC, l'empresa Venturi uTech es llança a la conquesta de l'aire amb un servei de drons industrials per oferir serveis a companyies elèctriques, d'oli i gas.

I acabem amb una empresa que ens convida a viatjar en verd. Greencustomers, start-up de la Incubadora Glòries, ha desenvolupat un assistent virtual anomenat `Gare' per promoure el turisme sostenible i conscienciar els hostes sobre el bon ús dels recursos als hotels. Per cada dia de consum responsable, Gare els premia amb medalles i trofeus que estaran disponibles a l'historial del perfil online de cada client.

Seguirem treballant perquè la ciutat continuï generant talent, innovació i solucions per a les empreses, les persones i el seu entorn.