saltar navegació

Menú principal

Actualitat/Novetats

Nou Barris també s'activa!

Els recursos de Barcelona Activa arriben a Nou Barris: neix Nou Barris Activa.

Barcelona Activa , 21 de setembre 2018

El veïnat de Nou Barris ja no haurà de sortir del districte per accedir als serveis de Barcelona Activa. Des d'ara, posem al seu abast un nou equipament municipal destinat a la promoció econòmica i l'ocupació: neix Nou Barris Activa.

Aquest nou espai de 470 m2 ofereix serveis i programes d'ocupació, assessorament en drets laborals, activitats per a l'enfortiment del teixit comercial, empresarial i l'emprenedoria a Nou Barris.

Per impulsar l'ocupació, Nou Barris Activa ofereix un servei d'acompanyament personalitzat i activitats formatives per millorar les competències professionals i desenvolupar tècniques de recerca de feina. També disposa d'un espai amb tots els recursos necessaris, un servei de coaching laboral i un Punt de Defensa de Drets Laborals.

Les persones emprenedores tindran l'oportunitat d'engegar la seva idea de negoci o iniciativa socioeconòmica. Nou Barris Activa facilita informació econòmica, acompanyament per elaborar el pla d'empresa, recursos per emprendre i assessorament en temes financers i jurídics. A més, podran conèixer els projectes d'Economia Social i Solidària que s'estan duent a terme a la ciutat.

I per donar suport a les empreses i comerços, Nou Barris Activa proporciona assessorament en temes clau per al creixement de negocis, resol consultes tècniques, facilita l'accés als serveis de la ciutat que siguin útils per a cada empresa i permet connectar amb altres persones amb iniciatives empresarials similars.

Així que, si vius a Nou barris i busques feina, vols emprendre o necessites suport per al teu comerç o entitat, Nou Barris Activa té les portes obertes per a tu.

Vine a Nou Barris Activa!

Nou Barris Activa. Carrer Vilalba dels Arcs, 39-41, 08042 Barcelona. 932 346 131