saltar navegació

Menú principal

Actualitat/Novetats

Barcelona Activa inicia la temporada amb nous programes i activitats per a empreses i start-ups

Presentem la nova temporada amb una proposta de programes i activitats per impulsar l'ocupació, les empreses, l'emprenedoria i l'Economia Social i Solidària.

Barcelona Activa, 19 de setembre 2018

A Barcelona Activa comencem de nou. Ja ho deia el físic Albert Einstein: "si busques resultats diferents, no facis sempre el mateix", així que presentem la nova temporada amb una proposta de programes i activitats per impulsar l'ocupació, les empreses, l'emprenedoria i l'Economia Social i Solidària.

 

L'Escola de Dones torna amb Lidera el canvi, un programa dissenyat per a totes les dones professionals que vulguin millorar el seu perfil cap a posicions directives i, alhora, esdevenir un motor de transformació i promoure el lideratge femení en les organitzacions.

 

Si teniu una empresa, no us perdeu els dos programes oberts: Barcelona Mentoring Program, en què podreu rebre l'assessorament expert d'un grup de mentors i mentores de referència en el vostre sector i amb trajectòria reconeguda; i Learning to Grow, dirigit a persones empresàries i directives, amb l'objectiu d'acompanyar-les en el disseny d'un Pla Estratègic de Creixement òptim per a les necessitats del seu negoci.

 

Si teniu un projecte amb impacte social i mediambiental positiu, doneu un cop d'ull a les noves edicions dels programes de suport a l'Economia Social i Solidària: La Comunificadora, per acompanyar iniciatives col·laboratives i transformadores impulsades per comunitats; Camí de la Solidesa, per enfortir entitats liderades per dones;

 

L'emprenedoria també cobra protagonisme amb una oferta orientada a estudiar la viabilitat de les bones idees i ajudar a convertir-les en empreses: Idees amb futur, per a persones menors de 30 anys, i Idees madures, per a majors de 40 anys. Totes elles podran reunir-se al CoMercatun nou punt de trobada per a persones emprenedores i professionals que té per finalitat fer créixer projectes per mitjà de la col·laboració.

 

D¿altra banda, el programa Preacceleració, se centra en l'impuls de projectes d'alt impacte tecnològic, com els relacionats amb la Internet de les Coses, nanotecnologia, robòtica i ciències de la vida. I Preincubacióadreçat a persones emprenedores amb projectes innovadors i sostenibles.

 

I, com sempre, el nostre servei d'assessorament personalitzat i els recursos i eines permanents a la  webseguiran actius per a totes les persones que busquen orientació per accedir al món laboral o millorar el seu perfil professional.