saltar navegaciˇ

Men˙ principal

NotÝcies i Premsa/Novetats

El programa 'Afavorint la Continu´tat Empresarial' destinarÓ 200.000 euros per donar continu´tat a negocis que canvien de propietat.

Barcelona Activa tramitarÓ una setantena de solĚlicituds d'empreses que han demanat els ajuts

Oficina d'Atenciˇ a les Empreses, 31 d'agost 2018

Barcelona Activa, a travÚs del programa 'Afavorint la Continu´tat Empresarial', destinarÓ 200.000 euros a negocis que canvien de propietat per garantir la seva continu´tat, aixÝ com, per evitar el tancament per motius de jubilaciˇ, canvi de domicili o altres circumstÓncies. El programa, amb dotacions de fins a 5.000 euros per negoci, vol impulsar l'activitat econ˛mica en els sectors del comerš, serveis, restauraciˇ i ind˙stria.

Barcelona Activa tramitarÓ una setantena de solĚlicituds d'empreses que han demanat els ajuts. Els requisits per poder rebre les ajudes sˇn tenir menys de 10 persones treballadores en el moment de compravenda i estar domiciliat fiscalment a la ciutat de Barcelona.

L'Afavorint la Continu´tat Empresarial comparteix objectius amb el servei de Transmissiˇ Empresarial de l'Oficina d'Atenciˇ a les Empreses, i amb el qual es vol facilitar la transmissiˇ d'empreses i negocis dels barris de Barcelona per evitar el seu tancament per motius de jubilaciˇ, canvi de domicili o qualsevol altre motiu personal dels seus propietaris i propietÓries.

L'ediciˇ anterior del programa va tancar amb un 55,5% de solĚlicituds aprovades al sector del comerš, un 33,3% en el de serveis i un 11,1% en el de restauraciˇ. Les empreses participants no nomÚs van mantenir l'activitat sinˇ tambÚ els llocs de feina de les persones que hi treballaven.