saltar navegació

Menú principal

Notícies i Premsa/Novetats

Forta presència de 'start-ups' vinculades a Barcelona Activa al Fòrum d'Inversió d'Acció

Dels 21 projectes seleccionats, 9 han participat en programes d'Emprenedoria o han passat pels nostres espais d'incubació.

Barcelona Activa, 19 de juny 2018

Un micròfon i un minut per dirigir-se a un auditori de més de 500 persones ple d'inversors/ores i fons de capital risc locals i internacionals. Aquest repte el viuran les 21 start-ups finalistes del Fòrum d'Inversió 2018 organitzat per Acció, l'agència per a la competitivitat de l'empresa. D'aquests 21 projectes triats entre més de 100, n'hi ha 9 que estan vinculats als equipaments i els programes d'Emprenedoria de Barcelona Activa.

Alguns dels projectes han participat al programa de Preacceleració, adreçat a projectes d'alt impacte tecnològic. És el cas d'Analytics AmalfiMitiga Solutionsi Pangea Aerospace. Per la seva banda, Sharify va prendre part al programa de Preincubació, que està pensat per start-ups que es troben en una fase molt inicial.

D'altra banda, hi ha projectes que estan o han estat instal·lats en alguns dels nostres espais d'incubació. Per exemple, Dinbeat, Athlepic i Manzaning, a la Incubadora Glòries. 3Du Engineering Solutions és hoste de la Incubadora MediaTIC i Venturi Unmanned Tech està allotjada a la Incubadora ESA.

Barcelona Activa dona suport a les start-ups i persones emprenedores amb assessorament, activitats i programes, que podeu consultar al nostre web. També disposem d'una xarxa d'espais d'incubació i coworking. Si voleu saber els serveis que us oferim, apunteu-vos a les sessions informatives, que organitzem pràcticament a diari, en horari de matí i de tarda. Empreneu amb nosaltres!