saltar navegació

Menú principal

Notícies i Premsa/Novetats

Tot preparat per al BizBarcelona 2018

Barcelona Activa s'hi implica un any més amb activitats, xerrades i espais per a les persones emprenedores, les pimes i l'economia social

Barcelona Activa, 23 de maig 2018

Adaptar-se a les noves realitats i ser competitius. Aquesta és l'aposta de BizBarcelona, el saló de l'emprenedoria, les pimes i l'economia social, impulsat per Barcelona Activa i que tindrà lloc el 30 i 31 de maig al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

Un any més al nostre estand informarem dels serveis habituals i de novetats destacades, com  la segona convocatòria dels ajuts a persones autònomes Llança't; les propostes d'activitats de l'Escola de Dones Professionals, Directives i Emprenedores; l'oferta de serveis adreçada a l'economia social i solidària i la tasca que es fa des dels barris de la ciutat.

Transformació econòmica i empresarial

Aquí trobareu eines de gestió, la Sala de Finançament -amb la presència de fons d'inversió, finançament col·lectiu i business angels- i l'espai BizExporta, dedicat al foment de la internacionalització. Els espais es dinamitzaran amb activitats de networking, i workshops per dotar de recursos a les persones empresàries que volen consolidar el seu negoci.

L'espai SynergyS és una activitat de cooperativa empresarial, en què representats d'empreses més madures plantegen una sèrie de reptes i els/les participants en l'activitat procedents d'start-ups, empreses micro i pimes hi aporten solucions. Tindrà lloc el dia 30 a les 15 h.

O la iniciativa conjunta amb Reempresa No creïs la teva empresa des de zero, compra-la! L'activitat posa en contacte persones que volen cedir un negoci amb emprenedors/ores que els interessa tirar-lo endavant. Tindrà lloc el 31 a les 15 h.

Quant a workshops i conferències, si voleu aprendre a relacionar-vos amb inversors/ores, no us podeu perdre "Com i quines clàusules cal negociar amb els inversors?" i "Com es pot conviure i què cal esperar d'un inversor?".  I si el que busqueu és trobar talent qualificat per a la vostra empresa, us expliquem què fem en gestió de talent a la xerrada "Com crear empreses felices". Finalment a "Realment m'interessa la RSC?", compartirem casos d'integració de valors com la igualtat d'oportunitats, la diversitat cultural o la sostenibilitat mediambiental.

També podeu participar de l'assessorament en finançament per a nous projectes emprenedors, o registrar-vos a dos de  les sessions que ofereix el nostre cos tècnic: Com la UX està transformant els negocis i Donant visibilitat al talent femení.

Transformació social

A l'espai de l'Economia Social i Solidària, trobareu propostes i recursos sobre la nova economia transformadora, col·laborativa, verda i circular, així com del Tercer Sector. En destaquem aquestes: "El cooperativisme de plataforma com a oportunitat d¿economia col·laborativa",  "Practica el matchfunding per impulsar i finançar el teu projecte emprenedor", "La gestió democràtica en els organitzacions: decidir en comunitat" i "Proveir la cura amb dignitat".

A més a més, es farà la primera sessió de la nova Comunitat d'Incubació de Barcelona Activa que s'obre a finals de 2018. La nova incubadora acollirà les propostes d'empreses potencials, de tipus social, comunitari, feminista, de cures i tecnològic, entre d'altres.

Per últim, el saló  BizBarcelona serà l'escenari del lliurament dels premis a diversos programes de Barcelona Activa: Innofood, Futurisme i Emprenedoria Social.

Sumeu-vos a la transformació amb el #BizBarcelona18!