saltar navegació

Menú principal

Notícies i Premsa/Novetats

Barcelona Activa a la ràdio per acompanyar en el procés de recerca de feina

Barcelona Activa continua amb el seu objectiu d'acompanyar a les persones en el seu procés de recerca de feina.

Barcelona Activa, 17 de maig 2018

Barcelona Activa, amb la finalitat d'acompanyar als col·lectius que més ho necessiten a trobar feina, col·labora amb un programa de ràdio 4 que es diu 'Recursos Homínids'. S'emet els dissabtes a la nit i tracta temes relacionats amb el món del treball. Així doncs, l'espai compta amb entitats i empreses del sector de l'ocupació que milloren la projecció laboral i descobreixen eines i estratègies per a la recerca de feina.

Barcelona Activa, té una secció setmanal fixa que te per nom 'Activa't', on es tracten temes d'interès per a persones en procés de recerca de feina. Així, un tècnic/a de Barcelona Activa conversa amb el locutor, en Lluís Freixes, sobre dubtes i qüestions diferents al voltant de l'univers laboral, explicant alguns dels recursos que ofereix Barcelona Activa, tals com els programes de Cases d'Oficis, IT Academy o totes aquelles eines que ofereixen actes com el Saló de l'Ocupació Juvenil. A més, sempre que és possible, es convida també a una persona usuària del programa o servei, que explica la seva experiència.

Barcelona Activa informa de les ofertes disponibles a la Plataforma Empresa Ocupació.

Val a dir que, a partir d'ara, Barcelona Activa amplia la seva col·laboració amb el programa ja que cada últim dissabte de mes la secció Activa't posa a disposició dels oients una sèrie d'eines i consells per a la recerca de feina. Així mateix, presenta una selecció de les ofertes que hi ha disponibles a la Plataforma Empresa Ocupació.

Podeu descarregar els programes aquí.