saltar navegació

Menú principal

Notícies i Premsa/Novetats

Les empreses de Barcelona Activa són noticia!

Repassem un cop més l'actualitat d'start-ups vinculades a Barcelona Activa que han estat noticia: Foods for tomorrow, Cocooking, Airning, Populetic i Ratenow

Barcelona Activa, 07 de maig 2018

Foods for Tomorrow

L'empresa, incubada a Glòries, ha creat una proteïna vegetal anomenada Heura que emula la carn en textura i sabor. Una idea que l'ha convertit en la millor start-up del saló Alimentaria i que ja ha entrat en cuines tan reputades com la del Celler de Can Roca. La start-up comercialitza el producte a tot l'Estat espanyol i França, cosa que els va permetre tancar el 2017 amb 135 clients/clientes i 115.000 euros de facturació.

Cocooking

Aquesta start-up ¿que va participar en el programa de Preincubació- és també del sector alimentari. Cocooking ha desenvolupat  una plataforma perquè els companys/anyes de feina, amics/amigues o grups de persones que dinen juntes habitualment s'organitzin per estalviar temps a la cuina. La idea és que es reparteixin els dies de la setmana, de manera que sigui només un el que cuina però ho faci per a tothom.

Airning

És una start-up de gestió d'incidències aèries, especialitzada en retards de llarga duració, cancel·lacions i denegacions d'embarcament. Basa la seva activitat en la legislació europea, que permet obtenir indemnitzacions d'entre 250 a 600 euros per persona. Airning està instal·lada a la Incubadora Almogàvers i ha estat una de les start-ups seleccionades per l¿espai d¿innovació Btravel Pro organitzat dins el marc del saló del turisme.

Populetic

Un servei similar ofereix Populetic, que va ser creada el 2014 per gestionar queixes d'usuaris i usuàries de serveis i des del 2017 es va enfocar a les reclamacions a les companyies aèries. Ara acaba de rebre una injecció de 400.000 euros aportats per la inversora Lanta Digital Ventures i directius/ives de multinacionals digitals, amb l'objectiu d'accelerar la seva expansió a Europa.

Ratenow

L'empresa s'ha estrenat en el sector assegurador després de signar dos acords amb Igualatorio Mèdic Quirúrgic (IMQ) i Assegur, cosa que permetrà que la la start-up hi instal·li les seves pantalles tàctils per conèixer la satisfacció de la clientela. L'empresa, instal·lada a la Incubadora Almogàvers, també treballa amb centres hospitalaris, com el Clínic o Sant Joan de Déu i ha obert una seu a Madrid.