saltar navegació

Menú principal

Notícies i Premsa/Novetats

Barcelona Activa al JOBarcelona 2018, el congrés d'ocupació i orientació laboral

JOBarcelona, organitzat per Fira de Barcelona el 17 i 18 d'abril, preveu més de 8.000 oportunitats professionals i 90 activitats per a joves estudiants d'Universitat.

Barcelona Activa, 16 d'abril 2018

El congrés compta amb el suport de Barcelona Activa des dels seus inicis, amb l'objectiu de lluitar contra l'atur juvenil a la ciutat i facilitar la seva incorporació al mercat de treball. En aquesta cinquena edició s'hi realitzaran més de 90 activitats vinculades a l'ocupació, amb conferències, tallers, entrevistes i espais de networking.
Barcelona Activa disposarà d'un estand, compartit amb el SOC on s'oferirà de forma conjunta Assessorament Personalitzat a més de 200 joves i on es duran a terme una desena d'activitats, com són l'Escape Room o el taller d'Elevator Pich, amb l¿objectiu de donar a conèixer els nostres serveis i programes dissenyats a mida per aquest col·lectiu. A més, coorganitzarem amb el Clúster de l'Audiovisual, un Marketplace amb més de 15 perfils professionals.

Recerca de feina

Barcelona Activa traslladarà al congrés els seus serveis permanents d'ajuda a la recerca de feina, per impulsar la trajectòria professional de les persones interessades que s'hi apropin. Així, estarà disponible el servei d'Assessorament Personalitzat amb un equip de professionals de l'orientació que ajudaran a resoldre els seus dubtes i definir l'objectiu professional, i també un Espai de Recerca de Feina, on s'oferiran serveis i eines d'autoús, per resoldre consultes puntuals.

Barcelona Treball Joves

En aquest marc, Barcelona Activa ofereix Barcelona Treball Joves, un servei d'orientació i recerca de feina per acompanyar als i les joves de 16 a 25 anys en l'accés al món laboral, complementat amb un programa trimestral d'activitats formatives de curta durada per construir el seu propi itinerari de cerca de feina ajustat a les seves necessitats.

Tots els serveis de Barcelona Activa adreçats als i les joves els trobeu aquí.

I aquí es pot consultar tota la informació sobre el JOBarcelona. L'entrada és gratuïta, prèvia inscripció online.