saltar navegació

Menú principal

Actualitat/Novetats

Comences l'any amb propòsits de canvi laboral?

Barcelona Activa ofereix tot un seguit d'eines, activitats i serveis per trobar feina o reorientar la carrera professional

Barcelona Activa, 16 de gener 2018

Any nou, propòsits nous. Barcelona Activa dona eines, serveis i activitats per aquelles persones que s'han proposat fer del 2018 l¿any del canvi professional.

Quin és el teu perfil? Com vols viure aquest desitjat salt professional? Et proposem 5 itineraris per passar de la reflexió a l'acció: ¿Els cinc passos imprescindibles¿, ¿Comença un canvi professional¿, ¿Les tècniques més actuals¿, ¿Portes temps a l'atur?¿, ¿Per  a majors de 40 anys¿ i ¿Per a menors de 30 anys¿ s'adapten a cada persona i a les necessitats del mercat de treball.

A més, oferim una programació regular d'activitats de coaching laboral; sessions grupals pensades per reforçar les habilitats i tècniques necessàries en el camp laboral, com el lideratge, la superació personal o el mindfullness, entre d¿altres activitats.

Si el que necessites és orientació o no saps per on començar a buscar feina, tens  l'opció d'acudir sense cita prèvia al servei d'assessorament personalitzat, amb un equip tècnic que t'ajudarà a trobar la millor opció per decidir el teu camí. Una visita que pots completar gaudint dels recursos al teu abast a l'Espai de Recerca de feina Porta 22, per centrar-te i portar al dia la gestió dels teus contactes i preparar possibles entrevistes.

Per multiplicar les opcions, estigues al dia de les ofertes que es publiquen diàriament a la Plataforma Empresa-Ocupació, que arriben d'empreses de l'àrea metropolitana de Barcelona. Per saber com inscriure-s'hi i també per accedir a altres activitats relacionades, cliqueu aquí.

Finalment, recordeu que les empreses amb vacants per cobrir poden beneficiar-se del servei de Gestió de Talent, que es porta des de l'Oficina d'Atenció a les Empreses (OAE). Un recurs més per tenir present a l'hora de parlar amb familiars; persones empresàries i emprenedores i els cercles d'amistats amb qui aquest dies fareu projectes de futur.