saltar navegació

Menú principal

Actualitat/Novetats

Les empreses de Barcelona Activa són notícia!

Repassem un cop més l'actualitat d'start-ups vinculades amb els equipaments i serveis de Barcelona Activa. Aquest mes destaquem quatre empreses: Mapit, EOZ Audio, Smartfooding i Aldebaran

Barcelona Activa, 28 de desembre 2017

Mapit 

Mapit IoT es dedica al desenvolupament de software i hardware per a la Internet de les Coses (IoT) i té una gamma pròpia de dispositius GPS. La start-up és notícia perquè ha arribat a un acord amb Honda perquè 20.000 motos d'aquesta marca portin instal·lats els seus dispositius. Mitjançant la inclusió d'aquest GPS, els/les motoristes poden tenir tota la informació sobre el seu vehicle al seu telèfon mòbil, tauleta o ordin

EOZ Audio

Aquesta start-up ubicada a l'espai de coworking Almogàvers de Barcelona Activa, ha aixecat més d¿un milió de dòlars a través de la plataforma Kickstarter, un dels èxits més grans d¿una campanya de micromecenatge a l'Estat espanyol. EOZ Audio fa auriculars sense fils i en concret aposta per un producte prèmium que destaca pel seu disseny i la seva innovadora tecnologia de so. Fabricats d'alumini i pell, l'objectiu és unir moda i tecnologia en un sol dispositiu.

Smartfooding

Smartfooding fa un any que està instal·lada a la incubadora de Glòries. El seu projecte, una plataforma online amb productes alimentaris per persones amb intoleràncies, està entre els 50 finalistes d'una competició de la Unió Europea per a start-ups del sector agroalimentari anomenada KATANA. Hi participen 800 start-ups de 27 països, i es recompensarà amb una subvenció a fons perdut de 100.000 euros a cadascuna de les 10 primeres start-ups que hagin aixecat més diners en una campanya de crowdfunding.

Aldebaran

Fer arribar els serveis d'emergència amb el mínim de temps possible al lloc de l'incident. Aquest és l'objectiu de Critical Routing, un dels productes de la start-upAldebaran. Aquesta empresa ofereix una espècie de GPS de les emergències, un Google Maps que recull tots els obstacles que una ambulància, vehicle de bombers o cotxe de policia pot trobar-se en el camí fins al lloc on ha d'anar a actuar. Va presentar el seu dispositiu a l'última edició de l'Smart City Expo World Congress, de la mà de Barcelona Activa.