saltar navegació

Menú principal

Actualitat/Novetats

3a edició del concurs d'ornamentació nadalenca per als comerços al barri

Els millors aparadors de Nadal del Bon Pastor, Baró de Viver, Trinitat Vella, Torre Baró, Ciutat Meridiana, Roquetes, Trinitat Nova, Besòs-Maresme i la Marina rebran un premi de 300 euros.

Barcelona Activa, 05 de desembre 2017

L'Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa han obert la convocatòria de la tercera edició del Concurs d'Aparadorsde Nadal al Barri fins al 15 de desembre. Els objectius de la convocatòria -que ha estat un èxit de participació en les dues edicions anteriors- són: dinamitzar i promoure l'activitat comercial, fomentar el consum de proximitat i incidir en la professionalització del comerç.

Hi poden participar les botigues dels següents barris: Bon Pastor, Baró de Viver, Trinitat Vella, Torre Baró, Ciutat Meridiana, Roquetes, Trinitat Nova, Besòs-Maresme i la Marina. Els millors aparadors de cadascun d'aquests territoris rebran un premi de 300 euros.

Es tindran en consideració els següents criteris: sostenibilitat, disseny, originalitat, efecte estètic i atractiu cap a la ciutadania. A més a més, a la puntuació obtinguda se sumarà un punt extra a tots aquells establiments que hagin participat en el programa formatiu Obert al Futur, en la seva edició 2017.

Consulteu tota la informació a les bases del concurs aquí.