saltar navegaciˇ

Men˙ principal

Actualitat/Novetats

Pla de transmissiˇ empresarial als barris, com re emprendre comeršos i negocis de proximitat

Un equip de consultors/es ajudaran amb el traspÓs, tant als i les propietaris/es de botigues i negocis com a les persones interessades a adquirir una d'aquestes empreses.

Barcelona Activa, 30 de novembre 2017

Posem en funcionament el Pla de transmissiˇ empresarial als barris, amb la finalitat de facilitar la transmissiˇ de petits comeršos i negocis de proximitat per evitar-ne el tancament per motius de jubilaciˇ, canvi de domicili o qualsevol altra circumstÓncia personal que afecti la seva continu´tat.

Tens una botiga i la vols cedir? O potser ets una persona emprenedora interessada a continuar un negoci que ja estÓ en marxa?

Un equip expert en suport i consultoria empresarial ajudarÓ a les persones propietÓries de botigues i negocis -per fer-ne la valoraciˇ, buscar compradors/es o formalitzar la transmissiˇ- com a les persones interessades a adquirir una d'aquestes empreses, facilitant l'accÚs a finanšament o la transferŔncia de coneixement sobre el negoci. Consulta els detalls del Pla al segŘent enllaš.

En l'anterior etapa d'aquest programa, entre 2011 i 2017, es van materialitzar 300 traspassos de negocis, cosa que va permetre salvar mÚs de 850 llocs de feina. Per edats, un 35% dels nous emprenedors tenien entre 40 i 50 anys i un 30%, entre 50 i 60. Pel que fa als motius de cessiˇ del negoci, mÚs d'una tercera part dels casos van ser per jubilaciˇ. MÚs dades, aquÝ.