saltar navegació

Menú principal

Notícies i Premsa/Novetats

Les empreses de Barcelona Activa són notícia!

Repassem un cop més l'actualitat d'start-ups vinculades amb els equipaments i serveis de Barcelona Activa. Aquest mes destaquem quatre empreses: Airning, Nelio Software, Mosaic Factor i Boolino.

Barcelona Activa, 14 de novembre 2017

Airning

Airning es una start-up de gestió d'incidències aèries, especialitzada en retards de llarga duració (+3h), cancel·lacions i denegacions d'embarcament. Basa la seva activitat en la legislació europea, que permet obtenir indemnitzacions d'entre 250 a 600 euros per persona. Instal·lada a la incubadora Almogàvers, és una de les 10 empreses seleccionades per Acció per participar a la NOAH Conference de Londres.

 

Nelio Software

Aquesta empresa incubada a Glòries i actualment instal·lada al parc Tecnològic, desenvolupa dos productes de software integrat a la plataforma WordPress per gestionar els continguts a les xarxes socials de forma més ràpida i senzilla. Fundada el 2013, aquesta enginyeria informàtica té prop del 80% de la clientela en països anglosaxons i, en concret, més de la meitat als Estats Units.

Mosaic Factor

Mosaic Factor és una consultoria que es dedica a la recopilació i l¿anàlisi de dades en el sector de la mobilitat de persones i béns. La startup, que té la seu a la incubadora de Glòries, ofereix solucions informàtiques en els àmbits de la mobilitat personal, l¿automoció i la logística amb un fort enfocament en les dades. Per exemple, una app de Barcelona de Serveis Municipals (BSM), que informa del grau d¿ocupació de les zones blaves i de càrrega i descàrrega de Barcelona.

 

Boolino

L¿empresa que va estar incubada a Glòries ha signat un acord  estratègic amb Eupheus Learning, un grup editorial educatiu, per comercialitzar el seu servei Fiction Express en 25.000 col·legis privats de l¿Índia durant els propers 3 anys. L¿empresa es dedica al foment de la lectura entre el públic infantil i juvenil. Disposa de la base de dades de llibres infantils més completa del mercat espanyol, amb 313.685 referències.