saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

12 de Juliol de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
 • Com gestionar la marca personal i empremta digital a Internet per generar oportunitats de negoci

  Durant la sessió veurem com dissenyar una estratègia de personal branding per tal d'aconseguir tenir una marca personal i una empremta digital a les xarxes socials i a la resta d'Internet que ens projecti com les persones empresàries o... (09:30)

 • Introducció a la gestió empresarial de xarxes socials

  Les xarxes socials són avui claus per a qualsevol estratègia comunicativa a Internet. Resol les preguntes que qualsevol pime o autònom sha de plantejar per decidir quina xarxa és més adequada per als seus objectius. (09:30)

 • Formes jurídiques i tràmits 2: societats de capital (SL i SA)

  En aquesta activitat, la persona emprenedora coneixerà les característiques de les formes jurídiques de les societats mercantils més "clàssiques" i els tràmits necessaris per constituir-les. Avantatges i inconvenients de cadascuna d'elles... (09:30)

 • Introducció al Big Data i a les tecnologies relacionades

  Apropa't als conceptes bàsics de la ciència de dades (Big Data) i a les principals formes de treball amb conjunts massius de dades per tal de treure'n el màxim profit. (10:00)

 • JM06-Voluntariat i altres opcions per adquirir experiència professional

  En aquesta activitat et mostrarem les diferents opcions que tens al teu abast per tenir un primer contacte amb el món professional. A través de voluntariats, convenis en pràctiques, cooperatives, beques... podràs aprendre més sobre la teva professió i... (10:00)

 • Barcelona Activa a la ciutat (Sant Martí)

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (10:00)

 • EC246 - Defineix el teu "Personal Social Selling" (Nou)

  Personal Social Selling és la utilització dels mitjans socials per relacionar-se, crear marca personal i fidelizar clientela. Definir aquesta eina ens ajudarà a crear confiança amb el nostre possible públic, treure partit a les xarxes socials per... (10:00)

 • JO04 - Connectant amb el meu valor afegit

  Què és el que fas millor? Això és el teu capital i el que et diferencia d¿altres candidats i candidates. El teu valor afegit (les teves motivacions, habilitats i competències) és el que et farà únic/a en el mercat de treball. Vine a descobrir tot el que... (11:00)

 • Sales Hacking: Venda per entorns d'alta incertesa i pocs recursos comercials

  En aquesta activitat, aprendràs una forma de fer, una manera de pensar i un conjunt deines i tècniques que et poden ajudar a millorar les tasques comercials per a fer-les més efectives.

  Monosessió: 1 sessió de 4 hores

  Activitat... (15:30)

 • Com explotar tot el potencial de LinkedIn per a tu o el teu negoci

  Treballar eficaçment amb LinkedIn és avui imprescindible per generar negoci, atraure inversors o socis, aconseguir clients, captar talent i projectar-te com un professional de referència, etc (15:30)

 • Miró el graffiter

  Famílies i TIC és una iniciativa de divulgació orientada a apropar el món de la tecnologia a tota la família. Consta d'activitats diferents per aprendre jugant amb la tecnologia. Una primera proposta són tallers que s'imparteixen als Ateneus de... (17:00)

 • Miró el graffiter

  Famílies i TIC és una iniciativa de divulgació orientada a apropar el món de la tecnologia a tota la família. Consta d'activitats diferents per aprendre jugant amb la tecnologia. Una primera proposta són tallers que s'imparteixen als Ateneus de... (18:30)