saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

3 de Juny de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
 • ON23 Online - Argumentar per arribar a acords

  Què prefereixes: "escac i mat" o "tots guanyen"? Tens diferents maneres de vetllar pels teus interessos en el context laboral. En aquest curs gaudirem aprenent a argumentar per poder arribar a acords. Per a això, farem 2 jugades mestres: Conèixer les... (00:00)

 • ON09 Online - No et posis límits! Barreres, falsos mites i estratègies en la recerca de feina

  En el curs tractarem totes aquelles recomanacions, consells i falsos mites que existeixen al voltant de la recerca de feina i que suposen un entrebanc per aquest procés. En desmuntarem alguns, ja que no ens ajuden i, a més, són falses creences. A la... (00:00)

 • ON13 Online - Canals de recerca d'oportunitats laborals

  T'animes a descobrir els diferents canals que estan a la teva disposició per arribar a l'oportunitat laboral que estàs buscant? Viatjarem pels canals digitals i pels no digitals i obtindrem les claus per poder transitar-hi de manera eficaç quan estem... (00:00)

 • ON10 Online - Teoria i pràctica de les proves de selecció

  "Teoria i pràctica de les proves de selecció" és un curs que pretén donar-te una visió general sobre què és un procés de selecció i que entra a analitzar les diferents proves amb què et pots trobar. (00:00)

 • ON02 Online - El Currículum: l'eina clau

  Et donarem eines i recursos per tal que puguis confeccionar el teu propi CV, adaptant-lo a l'oferta o empresa on et vulguis adreçar. Per últim, exposarem i comentarem diferents formats per veure com es pot adaptar i ordenar el seu contingut. (00:00)

 • ON03 Online - Posa a navegar el teu currículum

  L'objectiu és donar a conèixer els recursos digitals que pots utilitzar per fer visible el teu perfil professional i per moure el teu currículum a través de les xarxes socials i professionals. També es facilitaran alguns dels nous formats de currículum... (00:00)

 • ON05 Online - Posa en valor les teves competències en el procés de selecció

  "Posa en valor les teves competències en el procés de selecció" és un curs en què analitzarem el paper clau de les competències professionals i t'explicarem per què cada cop més empreses n'inclouen l'avaluació en els seus processos de selecció. En aquest... (00:00)

 • ON24 Online - L'assertivitat: Més enllà de saber dir que no

  Creus que coneixes les habilitats clau per relacionar-te millor amb les altres persones? Et sona el concepte d'assertivitat? Et proposem aprendre a expressar els desitjos i les necessitats lliurement, defensant els teus drets i respectant, alhora, els de... (00:00)

 • ON20 Online - Els secrets de la comunicació escrita

  Vols conèixer els secrets de la comunicació escrita? Per aconseguir-ho, en aquest curs comptes amb dos mòduls. En el primer explorarem, a fons, la comunicació escrita, comprenent el seu impacte en el context laboral. En el segon desxifraràs les claus per... (00:00)

 • ON25 Online - Networking a les xarxes

  En aquest curs aprendrem i entendrem què és el networking 2.0 i com podem fer-ne ús amb la finalitat de millorar els nostres contactes. De manera general, el networking 2.0 augmenta la nostra visibilitat i influència i ens ajuda a establir noves relacions... (00:00)

 • ON21 Online - Pren la paraula: El llenguatge verbal i no verbal a la feina

  T'atreveixes a prendre la paraula en les diferents situacions del context laboral? Per aconseguir-ho disposes d'aquest curs amb dos mòduls: En el primer explorarem el que caracteritza la comunicació oral i, juntament amb les estratègies facilitades i... (00:00)

 • ON22 Online - L'empatia: escoltar per entendre's

  Vols descobrir què és l'empatia, per a què serveix i com fer-ne ús en el context laboral? Per aconseguir-ho, en aquest curs disposes de dos mòduls en què pots aprofundir: En el primer, explorarem què caracteritza l'empatia i quines són les habilitats... (00:00)

 • ON04 Online - Les dues cares de l'entrevista de feina

  En aquest curs analitzarem amb profunditat els tipus més habituals d'entrevistes de feina que ens podem trobar i com pot influir el tipus de professional de la selecció que ens trobem en el desenvolupament de l'entrevista. Finalment analitzarem el paper... (00:00)

 • ON12 Online - L'autocandidatura: crea la teva oportunitat

  En aquest curs t'explicarem què és l'autocandidatura i quina és la seva utilitat. A més, et facilitarem eines i recursos per planificar una estratègia que et permeti posar-te en contacte amb empreses que puguin necessitar professionals amb el teu perfil... (00:00)

 • ON06 Online - FAQs: Prepara't l'entrevista

  En aquest curs analitzarem les preguntes amb les que et pots trobar en una entrevista de treball. Quins tipus de preguntes hi ha i com pots respondre a cadascuna d'elles. També parlarem de la importància de mostrar un paper actiu en l'entrevista per no... (00:00)

 • ON11 Online - Prepara't perquè et seleccionin

  "Prepara't perquè et seleccionin" és un curs en què et parlarem d'una part de la recerca de feina que té un efecte cabdal en el procés de selecció: l'actitud i el paper que juga en totes les fases de la selecció. En aquest curs també veurem com podem... (00:00)

 • ON01 Online - La carta de presentació: la porta d'entrada al teu cv

  Aprendràs a redactar la teva carta de presentació i a adaptar-la a diferents ofertes i processos de selecció. (00:00)

 • ON18 Online - Treballa en companyia

  Avui dia, amb l'aparició de les noves tecnologies, no és estrany trobar feines on no necessitis establir una relació presencial amb altres persones. Malgrat el que pugui semblar, fins i tot aquest tipus de feines requereixen d'una gran capacitat per... (00:00)

 • ON17 Online - Treu temps al temps

  Acumules moltes coses damunt l'escriptori? El cap se ten va més sovint del que t'agradaria i perds la concentració en la feina? Quant de temps trigues a contestar un missatge d'un amic quan estàs treballant? Alguns mals hàbits ens poden generar... (00:00)

 • ON15 Online - Les competències per a la recerca de feina

  Buscar feina i dissenyar un pla per trobar-ne requereix posar en joc una sèrie de competències. En aquest curs descobriràs quines són les habilitats més importants per fer-ho i com afecten en el transcurs del procés. (00:00)

 • ON19 Online - Comunica't!

  És impossible no comunicar. Ho fem en totes les situacions, encara que no parlem. Pèrò ho fem de manera adequada? "Comunica't" et proposa desenvolupar la teva competència en comunicació per tal que aquesta pugui ser el més eficient possible. En aquest... (00:00)

 • ON16 Online - Organitza el teu dia a dia

  "Organitza el teu dia a dia" és un curs amb el qual treballaràs la teva competència de Planificació i Organització. Es tracta d'un curs eminentment pràctic, que et donarà eines per ser una persona organitzada en la feina i, amb el qual, comprovaràs si... (00:00)

 • ON08 Online - Abans de trucar a la porta, coneix el teu sector

  El mercat de treball i, concretament, el sector professional són alguns dels principals aspectes que més influeixen en la recerca de feina. L'objectiu d'aquest curs és conèixer com aprofitar la informació que aconsegueixes d'ells per millorar la teva... (00:00)

 • ON14 Online - KM0: Dissenya el teu pla de recerca de feina

  Si vols trobar feina, és imprescindible que elaboris un pla d'acció per buscar-ne. Això t'ajudarà a centrar els teus esforços per aconseguir l'objectiu professional que t'has marcat. Dissenyar i planificar el teu pla de recerca de feina et permetrà saber... (00:00)

 • ON07 Online - El procés de selecció: una visió 360º

  El present curs està orientat a donar una visió general de què és un procés de selecció des del punt de vista dels diferents actors que hi participen: candidat/a i seleccionador/a ¿ empresa. (00:00)

 • Coaching laboral per a joves

  Alguna vegada has pensat que necessitaries parlar amb algú per què t'ajudi a definir el teu procés de recerca de feina o a concretar el teu projecte professional?. Barcelona Treball Joves posa a la teva disposició un/a COACH expert/a en Orientació Laboral... (09:00)

 • Workshop Prototype2Market: Pla de protecció de propietat industrial i intel·lectual

  Els nous workshops PROTOTYPE2MARKET tenen l'objectiu de millorar la sortida al mercat del prototips d'empreses i persones emprenedores.

  Estan composats d'una sessió grupal (4 hores) i dues individuals voluntàries (1h/empresa) per a revisar el... (09:30)

 • Vols treballar d'Agent Cívic/a a Barcelona amb B:SM?

  En aquesta sessió, tindràs l'oportunitat de conèixer Barcelona de Serveis Municipals (B:SM) i el procés de selecció que està portant a terme per cobrir les vacants d'AGENT CÍVIC/A per a la ciutat de Barcelona. És obligatori tenir experiència en atenció... (09:30)

 • Fiscalitat per iniciatives d'ESS: per on comencem?

  Quin és el règim fiscal de la vostra organització? Sabeu quines són les obligacions tributàries de la vostra organització? En aquesta activitat revisarem els aspectes fiscals de les organitzacions d'ESS (associacions, cooperatives, societats laborals..,)... (09:30)

 • COACHING LABORAL SÈNIOR (a partir de 35 anys)

  Estàs cercant feina o vols una millora professional? Barcelona Treball t'ofereix un procés de COACHING GRUPAL on t'acompanyarem en la teva recerca de feina. Amb el suport d'un/a COACH i del grup de treball establiràs estratègies i plans d'acció que... (13:00)

 • Ampliar la influència de la comunicació de l'entitat

  Sessió especialitació en la dinamització de les xarxes socials i impacte en web d'una entitat associativa comercial. Inclou la introducció als recursos bàsics per a la mètrica de les publicacions i la definició d'accions per ampliar el públic potencial... (14:00)

 • COACHING LABORAL SÈNIOR (a partir de 35 anys)

  Estàs cercant feina o vols una millora professional? Barcelona Treball t'ofereix un procés de COACHING GRUPAL on t'acompanyarem en la teva recerca de feina. Amb el suport d'un/a COACH i del grup de treball establiràs estratègies i plans d'acció que... (15:00)

 • Coaching laboral per a joves

  Alguna vegada has pensat que necessitaries parlar amb algú per què t'ajudi a definir el teu procés de recerca de feina o a concretar el teu projecte professional?. Barcelona Treball Joves posa a la teva disposició un/a COACH expert/a en Orientació Laboral... (17:00)

 • Coaching laboral per a joves

  Alguna vegada has pensat que necessitaries parlar amb algú per què t'ajudi a definir el teu procés de recerca de feina o a concretar el teu projecte professional?. Barcelona Treball Joves posa a la teva disposició un/a COACH expert/a en Orientació Laboral... (19:00)