saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

25 de Juny de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
 • OC28 - Com et veus i com et veuen els altres/les? Coneix i millora el teu impacte (x2)

  Com et veuen i com et veus? Vols saber quina és la primera impressió que generes? Vols rebre feedback d'aquesta? Amb la finestra de Johari i l'anàlisi transaccional farem emergir les parts que ja coneixes de tu i reforçarem les què podem incorporar. (09:00)

 • RF44 - Crea i enforteix la teva xarxa de contactes amb LinkedIn

  La gestió de contactes a LinkedIn és un dels aspectes que més ajuda per posicionar-se en aquesta xarxa social. Saber a qui buscar, com buscar i com contactar, és clau per a la recerca de feina. Si ja tens el teu perfil, aprèn com treure el major partit... (09:00)

 • Illustrator: il·lustracions i patrons vectorials per a la creació de merchandising

  Necessites millorar els teus coneixements d'algunes eines d'Illustrator? Aquesta és una activitat pràctica on treballarem les eines avançades d'Illustrator per crear il·lustracions i motius, per després aplicar-los a dissenys de merchandising. Explicarem... (09:00)

 • EC10 - Power talk: communicating with clarity, relevance and impact (x2)

  Communication is one of the most important skills in today's competitive business landscape. The difference between success and failure often depends on how well you present yourself, your message, and your value in order to influence others and achieve... (09:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (09:00)

 • Com fer el pla financer

  Conèixer tots els elements que necessitem per elaborar un pla econòmic, fent reflexió sobre quants diners necessitarem (inversions), com ho aconseguirem (finançament), quines són les previsions de venta, i a quin preu (ingressos), quins seran les... (09:30)

 • SEO a Wordpress

  Que els usuaris et trobin a Google és essencial. En aquesta càpsula veuràs com configurar, posicionar, instal·lar connectors, paraules clau i contingut per posicionar orgànicament el teu Wordpress a Google. En aquest curs s'aprendrà les bases del SEO per... (09:30)

 • Modifica la teva web amb HTML i HTML5

  Descobreix quines són les etiquetes HTML més utilitzades i practica el seu ús per poder enriquir i fer més atractiva les pàgines web. (09:30)

 • Desenvolupament avançat amb Arduino

  Com fer projectes de complexitat creixent amb Arduine. Calen coneixements bàsics d'us de la plataforma. (09:30)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (09:30)

 • Habilitats per la gestió d'equips i facilitació

  Quan parlem d'un projecte d'Economia Social i Solidària parlem sempre de projectes col·lectius, però com ens enfrontem al treball en equip? En aquesta activitat coneixerem eines i estratègies per millorar-lo, des de la gestió emocional, la gestió dels... (09:30)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (09:30)

 • L'economia col·laborativa: èxits i models de negoci (NOVA)

  En aquest taller explorem els casos d'èxit de plataformes col·laboratives i analitzem els seus models de negoci i quins són els elements clau que han fet que siguin acceptades per a milions de persones usuàries arreu del món.

  Monosessió: 1... (09:30)

 • Vols treballar en atenció domiciliària a les persones?

  En aquesta sessió, tindràs l'oportunitat de conèixer la cooperativa SUARA i el procés de selecció que està duent a terme per ampliar el seu equip de professionals d'Atenció directa a les persones en el seu propi domicili. És imprescindible haver cursat... (10:00)

 • Coneix el programa d'Acceleradora laboral

  En aquesta sessió t'explicarem el contingut i activitats del programa Acceleradora laboral i les diferents especialitzacions (tracks) que ofereix. En aquest espai podràs plantejar i resoldre els teus dubtes i et respondran l'equip de tutores de les... (10:00)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (12:00)

 • Coneix Garantia d'Èxit BCN i les Oportunitats als Mercats i Comerç de Proximitat

  En aquesta sessió t'explicarem el contingut i activitats dels programes Garantia d'Èxit BCN. Joves DAO i del programa Oportunitats als mercats i al comerç de proximitat. En aquest espai podràs plantejar i resoldre els teus dubtes i et respondran l'equip... (12:00)

 • EC68 - Seminari d'especialització. Ets resilient?

  En aquest taller et proposem com desenvolupar la teva resiliència: la capacitat per seguir projectant-te en el futur i aprendre malgrat els fets desestabilitzadors. (12:00)

 • EC154 - Effective networking: The art of the elevator pitch (x2)

  In this interactive workshop conducted in English you will learn and apply the principles of effective networking, enjoying in-class time to develop, practice, and improve your own customized self-marketing presentation. (12:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (13:30)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • Barcelona Activa a la ciutat (Sant Martí)

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (15:00)

 • Com aconseguir el permís de treball per muntar el meu negoci (NOVA)

  L'activitat se centra en la forma d'obtenir el certificat de validació del projecte d'activitat de la CTAC-Autònoms, que és necessari en el tràmit d'estrangeria per als casos en que la persona no disposa del corresponent permís de residència i treball... (15:00)

 • Cooperar per competir (NOVA)

  Curs on facilitem els coneixements i les eines per tal que les persones participants aprenguin i apliquin què és la cooperació empresarial i ho apliquin a la seva empresa o organització per ser més competitives.

  Multisessió: 2 sessions de 4... (15:30)

 • Posiciona la teva empresa als cercadors

  Apareix la teva web als cercadors? Estar ben posicionats en els cercadors és fonamental per donar a conèixer la teva empresa i per què els usuaris puguin trobar la teva web. (15:30)

 • Saps com i per què fer un estudi de mercat?

  Introdueix-te en el món dels diferents estudis de mercat, donant-nos els coneixements bàsics per fer aquesta investigació tan necessària per a la teva empresa.

  Monosessió: 1 sessió de 4 hores

  Activitat gratuïta

   (15:30)

 • EC229 - L'ADN del/la líder del segle XXI (Horta Guinardó)

  En aquest seminari identificarem els nous reptes que el lideratge afronta, entenent-lo com una competència viva, al servei de les necessitats dels nous paradigmes i, per tant, en constant evo-lució. Endinsa't en les noves corrents, estils i aspectes clau... (15:30)

 • Modelatge en 3D amb Sketchup

  Un programa gratuït que permet dissenyar fàcilment models en tres dimensions amb múltiples aplicacions: educatives, empresarials o pr al lleure. (16:00)

 • Escriu i crea continguts enriquits per a la web

  Què haig de tenir en compte per fer elaborar continguts adaptats a Internet? Els usuaris i usuàries i els cercadors entendran el meu missatge? En aquesta càpsula repassarem els secrets per fer uns continguts òptims. (16:00)

 • Aprèn a crear memes (NOVA!)

  Els memes són un recurs molt popular avui en dia per a comunicar-se a Internet. Aquestes imatges permeten expressar una idea de forma divertida, clara, concreta i fàcil d'entendre per tothom. Per aquests motius, i per la seva potencial viralitat, els... (16:00)

 • Wordpress essencial: engega el teu projecte

  Coneix els aspectes clau de Wordpress.org el CMS més estès. Gestiona posts, pàgines, rols d¿usuari, generació de taxonomies, temes, plugins... (16:00)

 • OC31-De l'objectiu professional al pla d'acció (Sant Andreu)

  En aquesta activitat et convidem a treballar en un pla d'acció que et permeti aconseguir el teu objectiu i construir, així, la trajectòria cap a l'èxit professional. (16:30)

 • Masterclass: Mantenir-se segur a l'era digital

  El dimecres 25 de juny, de 18:30 a 20:00, l'especialista en enginyeria inversa en BI.ZONE i professor de Harbour.Space University, Innokentii Sennovskii, farà una conferència titulada "Mantenir-se segur a l'era digital". (18:30)