saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

17 de Juny de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
 • ON18 Online - Treballa en companyia

  Avui dia, amb l'aparició de les noves tecnologies, no és estrany trobar feines on no necessitis establir una relació presencial amb altres persones. Malgrat el que pugui semblar, fins i tot aquest tipus de feines requereixen d'una gran capacitat per... (00:00)

 • ON01 Online - La carta de presentació: la porta d'entrada al teu cv

  Aprendràs a redactar la teva carta de presentació i a adaptar-la a diferents ofertes i processos de selecció. (00:00)

 • ON12 Online - L'autocandidatura: crea la teva oportunitat

  En aquest curs t'explicarem què és l'autocandidatura i quina és la seva utilitat. A més, et facilitarem eines i recursos per planificar una estratègia que et permeti posar-te en contacte amb empreses que puguin necessitar professionals amb el teu perfil... (00:00)

 • ON09 Online - No et posis límits! Barreres, falsos mites i estratègies en la recerca de feina

  En el curs tractarem totes aquelles recomanacions, consells i falsos mites que existeixen al voltant de la recerca de feina i que suposen un entrebanc per aquest procés. En desmuntarem alguns, ja que no ens ajuden i, a més, són falses creences. A la... (00:00)

 • ON13 Online - Canals de recerca d'oportunitats laborals

  T'animes a descobrir els diferents canals que estan a la teva disposició per arribar a l'oportunitat laboral que estàs buscant? Viatjarem pels canals digitals i pels no digitals i obtindrem les claus per poder transitar-hi de manera eficaç quan estem... (00:00)

 • ON10 Online - Teoria i pràctica de les proves de selecció

  "Teoria i pràctica de les proves de selecció" és un curs que pretén donar-te una visió general sobre què és un procés de selecció i que entra a analitzar les diferents proves amb què et pots trobar. (00:00)

 • ON02 Online - El Currículum: l'eina clau

  Et donarem eines i recursos per tal que puguis confeccionar el teu propi CV, adaptant-lo a l'oferta o empresa on et vulguis adreçar. Per últim, exposarem i comentarem diferents formats per veure com es pot adaptar i ordenar el seu contingut. (00:00)

 • ON03 Online - Posa a navegar el teu currículum

  L'objectiu és donar a conèixer els recursos digitals que pots utilitzar per fer visible el teu perfil professional i per moure el teu currículum a través de les xarxes socials i professionals. També es facilitaran alguns dels nous formats de currículum... (00:00)

 • ON05 Online - Posa en valor les teves competències en el procés de selecció

  "Posa en valor les teves competències en el procés de selecció" és un curs en què analitzarem el paper clau de les competències professionals i t'explicarem per què cada cop més empreses n'inclouen l'avaluació en els seus processos de selecció. En aquest... (00:00)

 • ON24 Online - L'assertivitat: Més enllà de saber dir que no

  Creus que coneixes les habilitats clau per relacionar-te millor amb les altres persones? Et sona el concepte d'assertivitat? Et proposem aprendre a expressar els desitjos i les necessitats lliurement, defensant els teus drets i respectant, alhora, els de... (00:00)

 • ON20 Online - Els secrets de la comunicació escrita

  Vols conèixer els secrets de la comunicació escrita? Per aconseguir-ho, en aquest curs comptes amb dos mòduls. En el primer explorarem, a fons, la comunicació escrita, comprenent el seu impacte en el context laboral. En el segon desxifraràs les claus per... (00:00)

 • ON21 Online - Pren la paraula: El llenguatge verbal i no verbal a la feina

  T'atreveixes a prendre la paraula en les diferents situacions del context laboral? Per aconseguir-ho disposes d'aquest curs amb dos mòduls: En el primer explorarem el que caracteritza la comunicació oral i, juntament amb les estratègies facilitades i... (00:00)

 • ON22 Online - L'empatia: escoltar per entendre's

  Vols descobrir què és l'empatia, per a què serveix i com fer-ne ús en el context laboral? Per aconseguir-ho, en aquest curs disposes de dos mòduls en què pots aprofundir: En el primer, explorarem què caracteritza l'empatia i quines són les habilitats... (00:00)

 • ON04 Online - Les dues cares de l'entrevista de feina

  En aquest curs analitzarem amb profunditat els tipus més habituals d'entrevistes de feina que ens podem trobar i com pot influir el tipus de professional de la selecció que ens trobem en el desenvolupament de l'entrevista. Finalment analitzarem el paper... (00:00)

 • ON17 Online - Treu temps al temps

  Acumules moltes coses damunt l'escriptori? El cap se ten va més sovint del que t'agradaria i perds la concentració en la feina? Quant de temps trigues a contestar un missatge d'un amic quan estàs treballant? Alguns mals hàbits ens poden generar... (00:00)

 • ON15 Online - Les competències per a la recerca de feina

  Buscar feina i dissenyar un pla per trobar-ne requereix posar en joc una sèrie de competències. En aquest curs descobriràs quines són les habilitats més importants per fer-ho i com afecten en el transcurs del procés. (00:00)

 • ON19 Online - Comunica't!

  És impossible no comunicar. Ho fem en totes les situacions, encara que no parlem. Pèrò ho fem de manera adequada? "Comunica't" et proposa desenvolupar la teva competència en comunicació per tal que aquesta pugui ser el més eficient possible. En aquest... (00:00)

 • ON16 Online - Organitza el teu dia a dia

  "Organitza el teu dia a dia" és un curs amb el qual treballaràs la teva competència de Planificació i Organització. Es tracta d'un curs eminentment pràctic, que et donarà eines per ser una persona organitzada en la feina i, amb el qual, comprovaràs si... (00:00)

 • ON14 Online - KM0: Dissenya el teu pla de recerca de feina

  Si vols trobar feina, és imprescindible que elaboris un pla d'acció per buscar-ne. Això t'ajudarà a centrar els teus esforços per aconseguir l'objectiu professional que t'has marcat. Dissenyar i planificar el teu pla de recerca de feina et permetrà saber... (00:00)

 • ON07 Online - El procés de selecció: una visió 360º

  El present curs està orientat a donar una visió general de què és un procés de selecció des del punt de vista dels diferents actors que hi participen: candidat/a i seleccionador/a ¿ empresa. (00:00)

 • OC27 - Míra't en positiu

  T'has trobat mai en una situació adversa o d'estrès mentre cercaves el teu objectiu professional? Hi ha actituds que et poden ajudar a sortir de les experiències d'incertesa en els processos de recerca de feina. Analitzarem aquestes experiències i donarem... (09:00)

 • InDesign per a principiants

  InDesign és un programa dautoedició per crear revistes, cartells, fulletons, tríptics, llibres i altres elements editorials tant per a impressió com per a generar documents digitals. (09:00)

 • RF05 - Prepara la teva carta de presentació

  La carta de presentació és una eina de màrqueting personal, amb la que es pretén marcar la diferència respecte la resta d'aspirants davant un lloc de feina. Redactar i estructurar una bona carta causarà una impressió positiva vers els professionals de... (09:00)

 • Com planificar la compra i venda de publicitat a Internet

  Formats, mètriques, audiències, tarifes, tecnologia. Tot el que et cal saber per treure el màxim partit a cada euro invertit en publicitat online. (09:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (09:00)

 • Edició de vídeo amb Shotcut

  Shotcut és un editor de vídeo multiplataforma en programari lliure que permet crear fàcilment productes audiovisuals amb qualitat professional. (09:30)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (09:30)

 • Introducció a la plataforma de desenvolupament Arduino

  Primers passos amb Arduino, des de la programació fins un projectes: llegir sensors, utilitzar actuadors i controlar motors. (09:30)

 • Digital Analytics bàsic: mètriques i analítica de dades

  Mesura l'acompliment de les teves accions de màrqueting online multicanal i coneix el comportament dels usuaris per transformar-los en clients. (09:30)

 • Crea i gestiona el teu butlletí corporatiu

  Aprèn a estructurar un newsletter per donar valor afegit als teus clients i planifica les teves campanyes de-mail màrqueting. (09:30)

 • Trello: l'eina online per planificar i gestionar projectes de forma "Agile"

  Trello és una eina online i gratuïta que et permet organitzar-ho tot i amb tothom de forma àgil mitjançant la metodologia Kanban. Tant si treballes per projectes o simplement vols organitzar la teva feina del dia a dia per ser més eficient, Trello t'ajuda... (09:30)

 • Workshop Prototype2Market: Pla de certificació i homologació de producte

  Els nous workshops PROTOTYPE2MARKET tenen l'objectiu de millorar la sortida al mercat del prototips d'empreses i persones emprenedores.

  Estan composats d'una sessió grupal (4 hores) i dues individuals voluntàries (1h/empresa) per a revisar el... (09:30)

 • Barcelona Activa a la ciutat (Sants)

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (09:30)

 • Formes jurídiques i tràmits 2: societats de capital (SL i SA)

  En aquesta activitat, la persona emprenedora coneixerà les característiques de les formes jurídiques de les societats mercantils més "clàssiques" i els tràmits necessaris per constituir-les. Avantatges i inconvenients de cadascuna d'elles... (09:30)

 • Licitacions públiques: com presentar-se i gestionar-les?

  Si sou una organització de l'ESS i us interessa presentar-vos a concursos públics, aquesta activitat us orientarà a encarar el procés. En aquesta, treballarem els aspectes clau que cal conèixer a l'hora de presentar-se a concursos públics. Farem un... (09:30)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (10:00)

 • Busques feina? Vine a conèixer empreses del Sector de la Neteja: CORPORACIÓN CLD - SORIGUÉ cerca professionals

  Des de Barcelona Activa organitzem el dia 17 DE JUNY un JOB MARKET PLACE on podràs conèixer empreses del Sector de la NETEJA, que busquen professionals com tu. En aquest espai tindràs l'oportunitat de presentar-te a elles directament. Consulta la resta... (10:00)

 • Busques feina? Vine a conèixer empreses del Sector de la Neteja: GARBET INSERCIÓ EI cerca professionals

  Des de Barcelona Activa organitzem el dia 17 DE JUNY un JOB MARKET PLACE on podràs conèixer empreses del Sector de la NETEJA, que busquen professionals com tu. En aquest espai tindràs l'oportunitat de presentar-te a elles directament. Consulta la resta... (10:00)

 • Busques feina? Vine a conèixer empreses del Sector de la Neteja: ATYSA FACILITY SERVICES cerca professionals

  Des de Barcelona Activa organitzem el dia 17 DE JUNY un JOB MARKET PLACE on podràs conèixer empreses del Sector de la NETEJA, que busquen professionals com tu. En aquest espai tindràs l'oportunitat de presentar-te a elles directament. Consulta la resta... (10:00)

 • Busques feina? Vine a conèixer empreses del Sector de la Neteja: OPTIMA FACILITY SERVICES cerca professionals

  Des de Barcelona Activa organitzem el dia 17 DE JUNY un JOB MARKET PLACE on podràs conèixer empreses del Sector de la NETEJA, que busquen professionals com tu. En aquest espai tindràs l'oportunitat de presentar-te a elles directament. Consulta la resta... (10:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (10:30)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (11:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (11:30)

 • Emprendre a Ciutat Vella és fàcil

  En aquesta sessió l'equip tècnic de Ciutat Vella et vol ajudar a descobrir els recursos que t'ofereix Barcelona Activa en les diferents etapes que té un procés de posada en marxa d'un negoci i en la consolidació d'aquest. La sessió és tant per a... (12:00)

 • RF20 - Busques feina? Vine a fer el test de competències i millora el teu perfil professional

  Vine a fer el test "Competències Clau" de Barcelona Activa i posa en valor la teva candidatura a les vacants publicades a la Plataforma Empresa-Ocupació que millor s'ajustin al teu perfil. Millora el teu perfil professional a través del coneixement de les... (12:00)

 • OC31-De l'objectiu professional al pla d'acció (Nou Barris)

  En aquesta activitat et convidem a treballar en un pla d'acció que et permeti aconseguir el teu objectiu i construir, així, la trajectòria cap a l'èxit professional. (12:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (12:00)

 • EC243 - Competències imprescindibles per a un entorn canviant (Nou)

  En aquest curs veurem i entrenarem les competències necessàries per adaptar-nos a la nova era digital. Un entorn accelerat de canvis tecno-socials, a on les empreses han d'afrontar una transformació i que només es possible mitjançant les persones. Per... (12:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (12:30)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (13:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (13:30)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • RF78 - Com puc organitzar el meu temps en la recerca de feina?

  Saps com enfocar la recerca de feina i com gestionar el teu temps d'una forma productiva? Tens la sensació que et falten idees de per on començar o no saps com enfocar les teves accions per obtenir la resposta desitjada? Els mapes mentals són una eina... (15:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (15:00)

 • EC178 - Com comunicar-se amb eficàcia (Horta-Guinardó)

  Saps com dir tot allò que vols dir? com aconseguir que els altres entenguin exactament allò que vols transmetre? Si penses que la comunicació és una de les competències que has de millorar, aquest és el teu punt de partida. Reflexionaràs sobre com... (15:00)

 • OC39 - Desbloqueja't per definir el teu objectiu professional (x2)

  A través del treball corporal identificaràs els bloquejos, que no et deixen avançar, en els 3 centres principals (centre motor, emocional i mental). Facilitarem el desbloqueig, convertint el bloqueig en un aliat per encarar l'objectiu professional. Et... (15:00)

 • GRUP A MIDA: 08 COMPETÈNCIES CLAU_CEP

  Les competències clau són molt importants en els processos de selecció, però...saps quines són les teves? Fer una bona identificació de les teves competències clau t'ajudarà a elaborar un bon currículum i superar una entrevista de feina. Amb aquesta... (15:00)

 • Administra els teus cursos de formació online amb Moodle

  Moodle és la plataforma d'ensenyament en línia més usada al món. Una plataforma de programari lliure i gratuït que et permetrà gestionar i crear cursos online amb activitats específiques d'aprenentatge. (15:30)

 • Sistemes d'Informació geogràfica amb QGIS Desktop

  Aprèn a utilizar el QGIS, el programa de visualització, edició i anàlisi de dades que conforma un sistema d'informació geogràfica. És un programari gratuït de codi lliure i multiplataforma que s'ha convertit en un referent entre els SIG i en l'alternativa... (15:30)

 • Introducció al desenvolupament amb AngularJS

  AngularJS és el framework JavaScript de codi obert mantingut per Google especialitzat a millorar l'execució d'aplicacions d'una sola pàgina. (15:30)

 • Transforma't en un/una professional de la comunicació (NOVA)

  L'objectiu d'aquesta càpsula és identificar els nostres patrons de comunicació i els que fan servir els i les altres per adaptar la nostra manera de comunicar a la de l'altra persona i fer-nos entendre de forma eficaç. També ens centrarem en eines de... (15:30)

 • Iniciació a Revit, l'estàndard de referència en tecnologia BIM

  REVIT Architecture és el programa de refeència per treballar amb tecnologia BIM (Building Information Modeling o Models dInformació per a Edificis). (16:00)

 • Gestió emocional de l'emprenedoria

  Capacitar a les dones emprenedores professionals d'eines de gestió emocionals per a que puguin donar resposta més eficaces i adaptatives davant dels diferents reptes i situacions que van sorgit en el transcurs d'un procés d'emprenedoria. (16:00)

 • Google Adwords: crea una campanya de publicitat contextual

  Planifica i fes el seguiment de la teva publicitat en els cercadors. (16:00)

 • Crea la teva botiga a Facebook

  Moltes persones coneixen el potencial de les xarxes socials en general i de Facebook en particular a l'hora d'oferir visibilitat per a una empresa i els seus productes, i també per establir contacte amb el seu públic objectiu. Molt poques, però, saben que... (16:00)

 • Introducció a Raspberry Pi

  En aquest taller de dos dies desmitificarem la RaspberryPi, entendrem què és, quines diferències té amb l'Arduino i quines aplicacions té. Farem tots els passos necessaris amb una RaspberryPi per tal de poder-la fer funcionar: formateig de la SD, entendre... (16:00)

 • Fotografia de producte: com fer les imatges per que destaquin

  Et cal donar a conèixer els teus productes? No disposes d'estudi ni d'equipament professional? Aprofita els recursos al teu abast i aplica les estratègies i tècniques del bodegó publicitari. Captura i retoca les fotografies de forma senzilla i eficient,... (16:30)

 • Introducció al llenguatge Javascript

  JavaScript afegeix als processos de creació de pàgines web la possibilitat d'aconseguir, amb petits moviments i efectes, combinacions de color, etc, és a dir, una interfície de navegació més agradable per a l'usuari. Conèixer les bases d'aquest potent... (17:00)

 • GRUP A MIDA: 05 TALLER ELABORACIÓ CV_CEP

  En aquest taller pràctic de nivell inicial, et donarem les nocions bàsiques sobre com fer el currículum. Posarem a la teva disposició un ordinador per a que puguis realitzar un CV atractiu per a les empreses. (17:30)

 • CO16 - Coaching positiu: Treballar des de dins per aconseguir els teus reptes fora (x3)

  En un entorn canviant i d¿incertesa, necessitem més que mai invertir en emocions positives que enriqueixin la nostra actitud. L¿actitud exitosa depèn d¿un treball intern que permetrà treure tot el partit al nostre talent. (18:00)

 • JO03-Descobrint les ocupacions que m'interessen

  Tot camí comença en un mateix. Saber de què vols treballar t'estalviarà molt de temps i et farà més eficaç en la recerca de feina. Fes el nostre test d'Interessos Professionals i amb les ocupacions proposades comença a dissenyar la teva estratègia per a... (18:00)