saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

11 de Juny de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
 • Photoshop per a principiants

  Conceptes inicials per treballar amb el programari professional estàndard de retoc fotogràfic. Practica com adaptar formats i resolucions, optimitzar per a web, anivellar i aplicar viratges, retocs facials, etc. (09:00)

 • Wordpress essencial: engega el teu projecte

  Coneix els aspectes clau de Wordpress.org el CMS més estès. Gestiona posts, pàgines, rols d¿usuari, generació de taxonomies, temes, plugins... (09:00)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (09:30)

 • Workshop Prototype2Market: Pla de testeig de mercat del prototip

  Els nous workshops PROTOTYPE2MARKET tenen l'objectiu de millorar la sortida al mercat del prototips d'empreses i persones emprenedores.

  Estan composats d'una sessió grupal (4 hores) i dues individuals voluntàries (1h/empresa) per a revisar el... (09:30)

 • La cooperació versus la competència en l'emprenedoria social: casos d'èxit (NOVA)

  En aquesta càpsula es treballarà a partir de reflexions, vivències i eines sobre el treball cooperatiu com a manera de vèncer dificultats. En aquesta activitat s'exploraran, a partir de casos pràctics, les diferents fases d'una relació de cooperació a les... (10:00)

 • Desenvolupa una app per a Android amb Google App Inventor

  Crea fàcilment apps natives per a Android sense programar amb una eina online gratuïta. Aprèn el sistema de programació basat en blocs que evita el procés d'aprendre codi i sense installar complexos entorns de programació. (10:00)

 • Impulsa la teva productivitat (I). Eines per crear, guardar i compartir informació

  La xarxa ofereix gran quantitat d'eines online gratuïtes orientades a la creació i edició de documents i presentacions de tota mena. Descobreix-les per guardar i compartir fàcilment informació amb d'altres usuaris. (10:00)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (12:00)

 • CO23 - Mindfullness com a eina per a aconseguir l'èxit professional (X4)

  Amb l'actitud del Mindfulness o de la Plena Consciència podrem aconseguir les nostres fites des de la tranquil·litat i la calma, aprenent a gestionar i a eliminar l'estrès que ens provoca la incertesa de l'actual mercat laboral i del nostre futur... (12:00)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • Reduir els residus: un benefici per al teu comerç i per al barri

  Solucions, tant tradicionals com innovadores, per evitar el col·lapse de les deixalles, amb avantatges ambientals i econòmics. Opcions pràctiques per deixar de generar residus d'envasos i embalatges, incorporar materials duradors o oferir als clients... (14:30)

 • Gestiona bases de dades amb MySql

  Aprèn a crear una base de dades, gestionar-la amb consultes SQL i connectar-la amb un web. (15:30)

 • Millora la teva eficiència comercial utilitzant un CRM en programari lliure

  Els sistemes de gestió de la relació amb els clients (CRM) permeten crear fidelització, ampliar la base de negoci, i són asequibles per a les petites empreses. (15:30)

 • Campanyes d'email màrqueting i la obtenció de dades de contacte (NOU!)

  Les campanyes d'e-mail màrqueting s'han convertit en una eina imprescindible en el dia a dia de moltes empreses i també per aquells professionals que inicien la seva activitat i volen generar bases de dades de contactes. És per això que cal conèixer les... (16:00)

 • Photoshop: retocs fotogràfics automatitzats amb tècniques professionals

  Necessites millorar els teus coneixements d'algunes eines de Photoshop? Aquesta és una activitat pràctica on treballarem les eines avançades de Photoshop per realitzar millores professionals a les teves fotografies digitals. Aprendrem les tècniques de... (16:00)

 • Video màrqueting: Com et vens en pantalla?

  Aprèn a conèixer els teus recursos audiovisuals per crear vídeos propis, sota protocols d'estil, amb peces de productes i serveis per a agrupar-los en canals de vídeos, promocionar la teva marca i distribuir i captar clients a les xarxes socials amb el... (16:00)

 • El punt de partida per cooperar: lideratges compartits i eficàcia (NOVA)

  L'objectiu principal d'aquesta sessió és transitar per les emocions, reflexions i accions que s'activen davant del treball en solitari i davant el treball conjunt. Prendre consciència del que ens passa de les dues maneres, i començar a esbossar possibles... (16:00)

 • Wordpress: creació d'un site multiidioma

  En un món globalitzat sol ser necessari estar present a la xarxa en diferents idiomes per no perdre oportunitats o adaptar els continguts al país on t'estan visitant (localització). En aquesta càpsula veurem com fer que el teu Wordpress pugui tenir... (16:00)

 • Introducció a R, visualització gràfica i Big Data

  Aprèn el conceptes claus del big data i com gestionar gran volums de dades amb el llenguatge de programació R i la seva interfície gràfica Rstudio. (17:00)