saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

1 de Maig de 2020
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 • La comunicació no sexista (Curs Online)

  Conèixer les implicacions de la comunicació tant audiovisual i gràfica, tant escrita com oral, és clau per visibilitzar les dones, treballar per una igualtat real i no perpetuar rols i estereotips de gènere. Serà un element clau en les nostres empreses... (00:00)

 • Facebook per al teu comerç (Curs online)

  Amb més de dos mil milions d'usuaris i usuàries a tot el món, si hi ha una xarxa social que regna sobre les altres, aquesta és, sens dubte, Facebook. A Espanya, concretament, Facebook s'estima que compta amb més de 20 milions de persones. Amb aquestes... (00:00)

 • Habilitats per a la gestió del negoci (Curs Online)

  Al final del curs aprendràs a: 1) Adaptar-te i gestionar els canvis a l'àmbit personal i professional 2) Potenciar l'autoconfiança 3) Sortir de la zona de confort professional 4) Iniciar processos de millora contínua personal i professional 5) Crear... (00:00)

 • E-mail màrqueting per al teu comerç (Curs Online)

  El màrqueting per correu electrònic és una de les vies més potents que tenen les empreses per comunicar-se amb el seu públic, i també és de les que tenen un retorn de la inversió més elevat. Per tal de fer efectives les nostres campanyes de màrqueting... (00:00)

 • Marc jurídic i fiscal de les empreses i entitats d'ESS (CURS ONLINE)

  En aquest curs aprendrem els coneixements necessaris per aprofundir en el marc jurídic i en la gestió fiscal adequada a les empreses i entitats de l'Economia Social i Solidària. (00:00)

 • Crea el teu Pla de Màrqueting Digital (Curs Online)

  Els objectius específics d'aprenentatge que persegueix el curs són els següents: 1) Realitzar un anàlisi de la situació actual del negoci. 2) Aprendre a definir els objectius de màrqueting online, a qui ens dirigim i els recursos necessaris, així com... (00:00)

 • Welcome session ONLINE - Do it in Barcelona - English version

  Through this session you will get some information about the different alternatives and resources you can use in order to start your own business in Barcelona. (00:00)

 • Propietat intel·lectual i marques (Curs Online)

  Que cal tenir en compte en relació amb la propietat intel·lectual i les marques (00:00)

 • Mercats d'oferta i mercats de demanda (Curs online)

  Al final d¿aquest curs sabrem: En quin tipus de mercat estic operant. Quines son les millors estratègies segons el tipus de mercat. Com intentar passar d¿un mercat d¿oferta a un mercat de demanda. Realitzar una anàlisi de la clientela potencial i de... (00:00)

 • Eines per prevenir i erradicar l'assetjament a la feina (Curs Online)

  En aquest curs coneixerem les diferents manifestacions d'assetjament en matèria d'igualtat que es poden donar en l'àmbit laboral: sexual, per raó de sexe i diversitat sexual. També adquirirem eines per prevenir, detectar i gestionar una situació... (00:00)

 • Finançament i gestió econòmica de les empreses i entitats de l'ESS (CURS ONLINE)

  Aquesta formació ofereix les eines necessàries a les empreses, iniciatives i entitats de l'economia social i solidària perquè tinguin més coneixements a l'hora de gestionar i millorar el seu funcionament a nivell comptable i financer, d'acord amb els... (00:00)

 • Innovació en el comerç (Curs Online)

  Al final d'aquest curs podrem: - Identificar totes les àrees susceptibles d'innovació en el nostre negoci. - Seleccionar sobre quin aspecte necessitem innovar. - Generar propostes innovadores que puguem posar en pràctica. (00:00)

 • Igualtat de gènere, diversitat i mercat de treball (Curs Online)

  En aquest curs aprendrem a detectar desigualtats de gènere i a prendre consciència de com ens afecten en la vida quotidiana, social, personal i, sobretot, laboral. I veurem estratègies per incorporar la perspectiva de gènere i de diversitat en la nostra... (00:00)

 • Què haig de tenir en compte per crear un comerç electrònic (Curs Online)

  Benvinguts i Benvingudes al curs Què haig de tenir en compte per crear un comerç electrònic. La botiga online és una realitat cada vegada més present. Però, què implica? Per on hem de començar, si volem crear la nostra botiga online? Només coneixent la... (00:00)

 • Com tramitar telemàticament: persones autònomes (curs online)

  En aquest curs aprendrem a donar-nos d'alta telemàticament com a persones treballadores autònomes, a través del Servei de Constitució d'Empreses de Barcelona Activa. La finalitat de la formació és conèixer tots els requisits i procediments dels tràmits. (00:00)

 • Diagnosi DAFO: orienta l'estratègia del teu negoci (Curs Online)

  Els objectius d¿aquest curs són: 1) Realitzar una diagnosi de la situació actual del nostre negoci. 2) Elaborar una matriu DAFO. 3) Definir quines estratègies es poden dur a terme per millorar, segons els objectius i fites que perseguim. (00:00)

 • Instagram per al teu comerç (Curs online)

  Les xarxes socials s'han convertit en un canal més de màrqueting i comunicació, i per això és important saber com funcionen i les seves possibilitats que ofereixen per al nostre negoci o activitat empresarial. En aquest curs ens hem centrat en tres... (00:00)

 • Sessió informativa ONLINE per a persones emprenedores - Versió en català

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (00:00)

 • Recursos de finançament per al teu projecte (Curs Online)

  Coneix les diferents fonts de finançament (00:00)

 • Prepara't per vendre! (Curs online)

  Benvinguts i benvingudes al curs Prepara't per vendre! Al final del curs: Sabrem com preparar el nostre conjunt d'eines per a la venda. Podrem preparar adequadament una trucada telefònica o un correu electrònic per a la nostra clientela. Aprendrem a... (00:00)

 • Com interpretar els números de la teva empresa (1/2) (Curs Online)

  En aquest curs, aprendrem a interpretar els números d'una empresa i coneixerem les obligacions fiscals i mercantils de qualsevol organització. (00:00)

 • Coneix les tècniques per vendre (Curs online)

  Primer, veurem quin és el nostre conjunt d'eines per a la venda. Després, explicarem com fer una anàlisi DAFO i com preparar la trucada telefònica, així com estructurar-la adequadament. Seguidament, veurem com escriure un correu electrònic per poder... (00:00)

 • Aparadorisme al comerç (Curs online)

  Al final d'aquest curs coneixerem: - L'aparadorisme com a eina de màrqueting i de comunicació - La importància dels aparadors com a estratègia d'atracció de la clientela - Les pautes per dissenyar i muntar un aparador efectiu capaç de captar... (00:00)

 • Què vol dir obrir una franquícia? (Curs Online)

  Aprendrem què significa obrir una franquícia (00:00)

 • Economia col·laborativa i cooperativisme de plataforma (CURS ONLINE)

  El Cooperativisme de Plataforma és una vessant dins de l'economia col·laborativa que uneix la idea de plataforma online com a base per facilitar el consum o la producció col·laborativa amb models d'Economia Social i Solidaria. Si esteu pensant en engegar... (00:00)

 • Com adquirir un negoci en funcionament (Curs Online)

  Benvingudes i benvinguts! En aquest curs veurem el procés de compravenda d¿una empresa i els recursos que tenim per fer-ho. Si ens estem plantejant emprendre, comprar un negoci que ja funciona pot convertir-se en la nostra millor opció. D¿aquesta... (00:00)

 • Sesión informativa ONLINE para personas emprendedoras - Versión en castellano

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en la que es troba la persona emprenedora. (00:00)

 • El procés de capitalització de l'atur (Curs Online)

  Coneix les passes que cal seguir per capitalitzar l'atur (00:00)

 • Tècniques de màrqueting aplicades al punt de venda (Curs online)

  Els objectius específics d'aprenentatge que persegueix el curs són els següents: - Utilitzar les metodologies bàsiques de l¿àmbit del neuromàrqueting, del marxandatge visual i del màrqueting multisensorial. - Determinar la importància de la resposta... (00:00)

 • On trobar finançament per a l'empresa? (curs online)

  Conéixer els recursos i serveis per cercar finançament per a l'empresa que t'ofereix Barcelona Activa, ja sigui amb entitats bancàries, fons públics o inversors privats. (00:00)

 • Eines pràctiques de planificació i gestió del dia a dia (Curs online)

  Benvinguts i benvingudes al curs Eines pràctiques de planificació i gestió del dia a dia. Al final del curs podrem: - Disposar d'eines estratègiques i de gestió per facilitar la presa de decisions. - Conèixer la informació pràctica sobre les diverses... (00:00)

 • Coopciutat, la ciutat de l'economia social i solidària (JOC ONLINE)

  CoopCiutat, la ciutat de l'economia social i solidària, és un joc interactiu per aprofundir en l'economia social i solidària (ESS), i per conèixer els diferents àmbits del cooperativisme, el mercat social català i les diferents opcions de consum... (00:00)

 • Com interpretar els números de la teva empresa (2/2) (societat mercantil) (Curs Online)

  Hola! Aquest curs ens servirà per saber com interpretar els números d'una societat mercantil. Serà la millor manera d'adquirir les eines i els coneixements necessaris per a aquelles persones que vulguin aprendre a dur un control econòmic efectiu de... (00:00)

 • Crea i gestiona els continguts del teu web (Curs online)

  En aquest curs aprendrem a crear des de zero continguts que agradin tant a les persones com als cercadors. Al final del curs sabrem: Definir el nostre contingut des de zero Elaborar un contingut que destaqui Dinamitzar aquest contingut i analitzar-ne... (00:00)

 • Youtube per al teu comerç (Curs online)

  Benvinguts i benvingudes al curs de YouTube per al teu comerç. Al final d¿aquest curs haurem après: oQuè és el vídeo màrqueting i quins beneficis pot aportar al teu negoci. oQuin és el potencial de YouTube com a eina de comunicació amb la teva... (00:00)

 • Com tramitar telemàticament: Societats Limitades (curs online)

  En aquest curs aprendrem a donar d'alta telemàticament una societat limitada a través del Servei de Constitució d'Empreses de Barcelona Activa. La finalitat de la formació és conèixer tots els requisits i procediments dels tràmits. (00:00)

 • Interiorisme comercial (Curs online)

  Al final d'aquest curs coneixerem: - La situació actual dels comerços físics. - Com n'és d'important l'interiorisme comercial per augmentar les vendes. - Les últimes tendències en interiorisme comercial. - Com podem canviar el nostre local per... (00:00)

 • Com fer un pla estratègic de creixement (Curs Online)

  En el curs aprendrem a: -Conèixer i posar en valor l'estratègia de qualsevol empresa, sigui quina sigui la seva dimensió, sector o moment de maduració. -Realitzar un procés de reflexió sobre la situació actual de l'empresa i decidir cap on es vol... (00:00)

 • Inversions per digitalitzar un comerç (Curs Online)

  Els objectius específics d'aprenentatge que persegueix el curs són: - Saber què implica iniciar un procés de digitalització. - Conèixer què és necessari per a digitalitzar el nostre negoci - Gestionar i valorar la inversió necessària per a poder... (00:00)