saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

9 de Maig de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
 • COACHING LABORAL SÈNIOR (a partir de 35 anys)

  Estàs cercant feina o vols una millora professional? Barcelona Treball t'ofereix un procés de COACHING GRUPAL on t'acompanyarem en la teva recerca de feina. Amb el suport d'un/a COACH i del grup de treball establiràs estratègies i plans d'acció que... (09:00)

 • Sol·licitud d'assessorament: Associació o Cooperativa? Criteris a tenir en compte.

  Servei d'assessorament a projectes de persones emprenedores en l'Economia Social i Solidària de forma presencial i col·lectiva per a tractar les principals diferències entre associacions i cooperatives. (09:30)

 • EC219 - Autoconfiança: millora competencial per a dones professionals (x5)

  L'autoconfiança ha de ser l'eina clau per a què aconsegueixis donar un pas endavant i trobar la teva millor versió. Reconeix les teves potencialitats i límits personals, connectant amb la nostra essència, sent conscients del nostre talent (creences,... (12:00)

 • Coneix les Oportunitats als Mercats i Comerç de Proximitat

  En aquesta sessió t'explicarem el contingut i activitats del programa Oportunitats als mercats i al Comerç de Proximitat. En aquest espai podràs plantejar i resoldre els teus dubtes i et respondran l'equip de tutores de les persones que participin en el... (12:00)

 • COACHING LABORAL PER A DONES

  Ets dona i estàs cercant feina o vols una millora professional? Barcelona Treball t'ofereix un procés de COACHING GRUPAL on t'acompanyarem en la teva recerca de feina. Amb el suport d'una COACH establiràs estratègies de posicionament i comunicació que... (15:00)

 • Coaching laboral per a joves

  Alguna vegada has pensat que necessitaries parlar amb algú per què t'ajudi a definir el teu procés de recerca de feina o a concretar el teu projecte professional?. Barcelona Treball Joves posa a la teva disposició un/a COACH expert/a en Orientació Laboral... (18:00)

 • COACHING LABORAL PER A DONES

  Ets dona i estàs cercant feina o vols una millora professional? Barcelona Treball t'ofereix un procés de COACHING GRUPAL on t'acompanyarem en la teva recerca de feina. Amb el suport d'una COACH establiràs estratègies de posicionament i comunicació que... (19:00)