saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

31 de Maig de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
 • MTT30 - Com buscar feina al sector de Construcció sostenible

  T'agrada l'àmbit de la construcció? Ets una persona preocupada pel medi ambient i la sosteni-bilitat dels recursos? En el sector de la construcció sostenible pots trobar feina. Descobreix les oportunitats laborals que t'ofereix, els perfils més... (09:00)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (09:30)

 • Valida la teva idea de negoci i inicia la teva empresa amb èxit

  Tens un idea de negoci, però no tens clar si funcionarà? Dubtes si agradarà al mercat o donarà prou diners? Sospites que els teus productes i serveis no són gaire innovadors? Encara no has trobat allò que et diferencia de la teva competència? Troba... (09:30)

 • Analítica web i xarxes socials (3a ed)

  Aprendre els principis bàsics de l'analítica web i social, configurar Google Analytics, definir i interpretar mètriques per a la presa de decisions en clau empresarial. (10:00)

 • OC31-De l'objectiu professional al pla d'acció (Sant Andreu)

  En aquesta activitat et convidem a treballar en un pla d'acció que et permeti aconseguir el teu objectiu i construir, així, la trajectòria cap a l'èxit professional. (10:30)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (12:00)

 • Barcelona Activa a la ciutat (Sant Martí)

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (12:00)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • És l'hora dels Job Market Places: Prepara't per a l'entrevista per treballar d'Agent Cívic/a amb B:SM!

  Entrena't pel Job Market Place de B:SM! Vine i prepara la teva candidatura per aconseguir la feina d'AGENT CÍVIC/A, que presentarà l'empresa a l'esdeveniment dels propers 3 i 5 de juny. Aprofita aquest espai per treballar, amb un/a expert/a, aquells... (15:00)

 • Fabriquem instruments populars

  Famílies i TIC és una iniciativa de divulgació orientada a apropar el món de la tecnologia a tota la família. Consta d'activitats diferents per aprendre jugant amb la tecnologia. Una primera proposta són tallers que s'imparteixen als Ateneus de... (17:00)

 • Joc dels Castellers/Falconers

  Famílies i TIC és una iniciativa de divulgació orientada a apropar el món de la tecnologia a tota la família. Consta d'activitats diferents per aprendre jugant amb la tecnologia. Una primera proposta són tallers que s'imparteixen als Ateneus de... (17:30)

 • Fabriquem instruments populars

  Famílies i TIC és una iniciativa de divulgació orientada a apropar el món de la tecnologia a tota la família. Consta d'activitats diferents per aprendre jugant amb la tecnologia. Una primera proposta són tallers que s'imparteixen als Ateneus de... (18:30)