saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

30 de Maig de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
 • La contractació de software CRM o ERP: Claus per redactar un bon contracte

  La contractació d'un sistema de gestió de la relació amb clients (CRM), o de Planificació de Recursos Empresarials (ERP), suposa una inversió econòmica molt important per a moltes empreses i autònoms. No obstant, dins d'aquest àmbit, en ocasions no... (09:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (09:00)

 • Publicació web i indexació en cercadors (SEO)

  Com fer visible el teu web de forma fiable i que sigui amigable pels motors de cerca com Google: publicació en servidors i tècniques de registre de dominis i indexació. (09:30)

 • Prepara el pla de negoci per posar-lo en marxa (NOVA)

  L'objectiu és que, en finalitzar la sessió, cada emprenedor hagi pogut avançar amb la seva startup i, si ho desitja, hagi rebut feedback del seu treball. 1 sessió de 4 hores. Activitat gratuÏta. (09:30)

 • Genera oceans blaus amb les teves propostes de valor

  Aprèn la manera a fer que la competència es torni irrellevant, ampliant els límits del mercat i la demanda dacord amb les motivacions i necessitats reals dels clients. Màrqueting disruptiu en la generació de productes i serveis, que maximitzen la seva... (09:30)

 • Visita Empresa ACV Global

  Dia: 30 maig 2019 Hora: 10:00 hores (10:00)

 • RF103 - APPlicacions per trobar feina amb el teu mòbil

  Quant temps passes amb el teu smartphone a les mans? Has provat d'utilitzar-lo per buscar feina? En aquest taller coneixeràs la diversitat d'apps. que et poden acostar a les ofertes de feina i descobriràs les estratègies efectives que t'ajudaran a... (12:00)

 • Barcelona Activa a la ciutat (Nou Barris )

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (12:00)

 • MT18 - Com buscar feina al sector sociosanitari

  Analitzarem els perfils més demandats i les característiques del sector Sociosanitari, així com les tendències i els escenaris de futur. Contrastarem les competències clau associades al perfil, la formació requerida i els projectes més destacats a la... (12:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (13:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (13:30)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • Amplia la venda dels teus productes gràcies als marketplace

  Conèixer els diferents Marketplaces que tenim a la nostra disposició. Comunicar la multitud d'avantatges que té amb un mínim esforç i inversió inicial de zero ¿. Saber organitzar-se totes les tasques que això comporta, consultes, compres, preparació del... (14:00)

 • Gestió fiscal 2: Societats de capital (SL I SA)

  Aprèn els conceptes generals sobre fiscalitat aplicades a les societats mercantils. En finalitzar la sessió, coneixeràs els impostos més bàsics d'una societat de capital, les principals obligacions fiscals i retencions que té o tindrà la teva empresa,... (15:30)

 • Wordpress: Constructors Drag&Drop (NOVA!)

  WordPress ajuda a oferir el teu contingut web visualment atractiu amb l'ajuda de plantilles o theme, però en alguns casos necessites construir una pàgina personalitzada a la teva mida, amb una aparença autèntica i única. És aquí on necessites un... (16:00)

 • Sessió d'intercanvi per iniciatives TIC i Procomuns (NOVA DATA)

  En aquesta sessió de networking tindreu l'oportunitat de conèixer iniciatives que ja funcionen amb un enfocament de procomú digital i podreu fer contactes amb persones, col·lectius i iniciatives que treballen amb criteris d'Economia Social i Solidària... (17:30)

 • EC178 - Com comunicar-se amb eficàcia

  Saps com dir tot allò que vols dir? com aconseguir que els altres entenguin exactament allò que vols transmetre? Si penses que la comunicació és una de les competències que has de millorar, aquest és el teu punt de partida. Reflexionaràs sobre com... (18:00)

 • CO34 - No deixis per demà la feina que pots trobar avui

  Si sents que sovint postergues els plans per enviar un CV, trucar a una empresa..amb aquesta activitat volem ensenyar-te a prioritzar i optimitzar el procés de recerca de feina. (18:00)

 • RF19 - Busques feina? Apunta't a la nostra borsa de treball

  Porta el teu currículum i inscriu-te a les ofertes publicades al web de Barcelona Treball a través de la Plataforma Empresa-Ocupació, la nostra base de dades de professionals amb la que gestionem i cobrim les ofertes de feina que les empreses envien a... (18:00)

 • Masterclass: Gestió de la teva Marca Personal a LinkedIn per a vendre més

  Aprèn a gestionar la teva Marca Personal a LinkedIn per fer contactes de qualitat que aportin oportunitats de negoci, per tal d'aconseguir que ens comprin enlloc d'haver de vendre. (18:30)