saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

29 de Maig de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
 • RF04 - Mostra les teves competències al currículum

  El nostre objectiu quan cerquem feina és atreure l'atenció de qui selecciona. T'agradaria donar un valor diferencial a la teva candidatura? Destaca les teves competències i assoliments! Aprendràs a identificar quines són les competències clau i... (09:00)

 • Gala Final Emprendre amb valors.

  En aquesta gala tindreu l'oportunitat de conèixer experiències de centres educatius que han treballat els seus projectes vinculats a l'ocupació, l'emprenedoria, l'empresa i l'economia social. DATA: 29 de maig de 10 a 12 hores PER CONSULTES,... (09:00)

 • GRUP A MIDA: 04 Models de Carta i CV_APADIS

  En aquesta activitat descobriràs com fer més atractives les teves eines de presentació i coneixeràs les estratègies per a potenciar els teus punts forts al currículum i a la carta de presentació. Et mostrarem els diferents models per tal que decideixis... (09:00)

 • Màrqueting per empreses que comencen

  En aquesta sessió la persona emprenedora coneixerà les variables més importants a tenir en compte per desenvolupar l'apartat de màrqueting del pla d'empresa.

  Monosessió: 1 sessió de 4 hores

  Activitat gratuïta

   (09:30)

 • Formes jurídiques i tràmits 2: societats de capital (SL i SA)

  En aquesta activitat, la persona emprenedora coneixerà les característiques de les formes jurídiques de les societats mercantils més "clàssiques" i els tràmits necessaris per constituir-les. Avantatges i inconvenients de cadascuna d'elles... (09:30)

 • Com aconseguir el permís de treball per muntar el meu negoci (NOVA)

  L'activitat se centra en la forma d'obtenir el certificat de validació del projecte d'activitat de la CTAC-Autònoms, que és necessari en el tràmit d'estrangeria per als casos en que la persona no disposa del corresponent permís de residència i treball... (09:30)

 • RF13 - Dóna't d'alta i aprèn tots els secrets dels portals d'ocupació (Horta-Guinardó)

  Descobreix les regles del joc que regeixen els principals portals d'ocupació online (com per exemple Infojobs o Feina Activa). En aquest taller identificaràs quina és la forma més efectiva de ser-hi present, trobar, presentar-te a les ofertes, i posaràs... (09:30)

 • Emprendre a Nou Barris és fàcil

  En aquesta sessió l'equip tècnic de Nou Barris Activa et vol ajudar a descobrir els recursos que t'ofereix Barcelona Activa en les diferents etapes que té un procés de posada en marxa d'un negoci i en la consolidació d'aquest. (10:00)

 • Coneix Garantia d'Èxit BCN i les Oportunitats als Mercats i Comerç de Proximitat

  En aquesta sessió t'explicarem el contingut i activitats dels programes Garantia d'Èxit BCN. Joves DAO i del programa Oportunitats als mercats i al comerç de proximitat. En aquest espai podràs plantejar i resoldre els teus dubtes i et respondran l'equip... (10:00)

 • Vols treballar d'Operari/ària de Logística a DECATHLON Prat?

  En aquesta sessió, tindràs l'oportunitat de conèixer l'empresa DECATHLON i el procés de selecció que està duent a terme per ampliar el seu equip d'Operaris/àries de la Plataforma Logística Decathlon EL PRAT. És imprescindible SER ESPORTISTA HABITUAL,... (10:00)

 • Barcelona Activa a la ciutat (Gràcia)

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (10:30)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (10:30)

 • Com fer el pla financer

  Conèixer tots els elements que necessitem per elaborar un pla econòmic, fent reflexió sobre quants diners necessitarem (inversions), com ho aconseguirem (finançament), quines són les previsions de venta, i a quin preu (ingressos), quins seran les... (11:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (11:00)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (11:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (11:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (11:30)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (12:00)

 • Com tramitar telemàticament: societats limitades

  El servei de constitució d'empreses permet constituir telemàticament societats mercantils en un període mitjà de 4-10 dies per les SL i l'alta com empresari individual de manera inmediata.

  Monosessió: 1 sessió de 2 hores

  Activitat... (12:00)

 • RF27 - Vine i practica l'entrevista de feina (x2)

  L'entrevista de feina resulta un moment decisiu en els processos de selecció. Conèixer en profunditat per a què serveix, quines formes adopta i què valoren les organitzacions, augmenta les possibilitats d'èxit i redueix l'angoixa. T'agradaria conèixer els... (12:00)

 • OC01 -Vine a fer el test d'interessos professionals de Barcelona Activa

  Conèixer els propis interessos és el primer pas a tenir en compte a l'hora de definir els nostres objectius professionals. Tens clar de què vols treballar? Fes el test d'interessos professionals i explora les ocupacions vinculades a les teves àrees... (12:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (12:30)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (13:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (13:30)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • Inicia el pla de digitalització del teu establiment comercial

  Conèixer models de negoci digitals per a establiments comercials. Introduir-se en els fonaments de l'estratègia digital per a un comerç. Disposar d'eines per dissenyar l'estratègia digital de cada comerç participant. (14:30)

 • Lideratge transformador

  Els objectius de la sessió seran: i) Identificar les habilitats necessàries per avançar en nous estils de lideratge basats en l'equitat, la igualtat d'oportunitats, la força de les xarxes i la col·laboració; ii) visibilitzar la construcció pròpia dels... (15:00)

 • Aprèn a programar interfícies de veu (Amazon - Alexa): oportunitats de negoci (NOVA!)

  En els darrers temps, experimentem una evolució en les interfícies d'interacció amb les màquines. Superem les pantalles tàctils amb dispositius de reconeixement de veu que revolucionen la manera que utilitzem la tecnologia. Ara, Amazon ha posat a... (15:30)

 • MTT28 - Tendències del mercat de treball i els sectors amb més oportunitats (Horta-Guinardó)

  Si vols saber els sectors on hi ha més oportunitats d'aconseguir feina i què és el que es valora en el mercat de treball actual, apunta't a aquest taller. (16:00)

 • Estratègies de comunicació empresarial a Twitter

  Si ja saps fer servir Twitter en aquesta activitat veurem usos avançats, estratègies i tàctiques per assolir objectius de comunicació i màrqueting a l'empresa. (16:00)

 • JP14-Què diu la xarxa de tu? Treballa-ho!

  Les xarxes socials ens ofereixen noves formes de trobar feina, però hem de tenir em compte alguns aspecte i conèixer be totes les seves possibilitats. En aquesta activitat podràs fer del teu perfil 2.0 una bona eina per buscar feina i que les empreses et... (16:30)

 • Dissenya, desenvolupa i gestiona webs amb WebFlow

  Webflow és una eina online per dissenyar i desenvolupar un lloc web sense saber codi: disseny de les interaccions avançades i la publicació unificada. (16:30)

 • Emprenedoria en Viu a Sant Andreu: l'Economia Circular

  Facilitar a les persones emprenedores en fase d'idea o estadis inicials de projecte, un espai per aproximar-se a la realitat i experiències d'empreses del sector en funcionament. Observar mitjançant els casos la possibilitat d'emprendre al territori . (17:00)

 • Sessió d'intercanvi per iniciatives del sector agroalimentari

  El sector agroalimentari a la ciutat de Barcelona presenta grans potencialitats de desenvolupament d'activitat en diferents àmbits: la producció agrària professional, la indústria i transformació alimentària, la distribució i comercialització d'aliments,... (17:30)

 • EC129 - Sigues un crack al telèfon! Aconsegueix i fidelitza clients (x2)

  Ser una persona efectiva al telèfon no depèn només de tenir bona veu i ser agradable. Per aconseguir clientela i fidelitzar-la s'ha de conèixer quins són els mecanismes i especificitats per ser persuasiu/va al telèfon i interessant per l'interlocutor/a.... (18:00)

 • RF57 - The job interview: types & useful tips (x2)

  Get to know the ins and outs of a job interview. Jump over the table and see things from an HR perspective ¿ what interviewers want from you and how to provide it. Be ready to join other participants! (18:00)

 • EC94 - Vols créixer en equip? Aquest és el teu repte!

  Posa a prova els coneixements adquirits a les sessions de cada competència, a través d'aquestes activitats d'entrenament basades en el mètode "aprendre fent", en què hauràs de fer front a un repte! Com fer que el treball en equip sigui un èxit? Com... (18:00)

 • EC184 - Aprendre a aprendre en el món digital

  L'aprenentatge continuat és una condició bàsica per mantenir-se en el mercat laboral. A la xarxa hi ha centenars d'alternatives per formar-nos i estar actualitzats/ades. En aquest taller proposem prendre consciència de les habilitats necessàries per... (18:00)