saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

27 de Maig de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
 • Online - Treballa en companyia

  Avui dia, amb l'aparició de les noves tecnologies, no és estrany trobar feines on no necessitis establir una relació presencial amb altres persones. Malgrat el que pugui semblar, fins i tot aquest tipus de feines requereixen d'una gran capacitat per... (00:00)

 • ON03 - Posa a navegar el teu currículum

  L'objectiu és donar a conèixer els recursos digitals que pots utilitzar per fer visible el teu perfil professional i per moure el teu currículum a través de les xarxes socials i professionals. També es facilitaran alguns dels nous formats de currículum... (00:00)

 • Online - El procés de selecció: una visió 360º

  El present curs està orientat a donar una visió general de què és un procés de selecció des del punt de vista dels diferents actors que hi participen: candidat/a i seleccionador/a ¿ empresa. (00:00)

 • Online - Les dues cares de l'entrevista de feina

  En aquest curs analitzarem amb profunditat els tipus més habituals d'entrevistes de feina que ens podem trobar i com pot influir el tipus de professional de la selecció que ens trobem en el desenvolupament de l'entrevista. Finalment analitzarem el paper... (00:00)

 • Online - L'assertivitat: Més enllà de saber dir que no

  Creus que coneixes les habilitats clau per relacionar-te millor amb les altres persones? Et sona el concepte d'assertivitat? Et proposem aprendre a expressar els desitjos i les necessitats lliurement, defensant els teus drets i respectant, alhora, els de... (00:00)

 • RF44 - Crea i enforteix la teva xarxa de contactes amb LinkedIn

  La gestió de contactes a LinkedIn és un dels aspectes que més ajuda per posicionar-se en aquesta xarxa social. Saber a qui buscar, com buscar i com contactar, és clau per a la recerca de feina. Si ja tens el teu perfil, aprèn com treure el major partit... (09:00)

 • CO48 - Els 4 elements que formen els estils comunicatius: Millora les relacions a la feina (x3)

  Si a vegades sents que no hi ha manera de comunicar-te eficaçment amb algú, és el moment de que coneguis quin és el teu estil relacional i comunicatiu. Mitjançant divertides dinàmiques aniràs coneixent els quatre estils relacionals, i quina és la millor... (09:00)

 • Export/import: Càlcul dels costos i aplicació de l'IVA

  Activitat molt pràctica, centrada a proporcionar les eines necessàries per a formular el preu en les ofertes internacionals, tan en lacord de compravenda com en les factures.

  Monosessió: 1 sessió de 4 hores

  Activitat gratuïta

   (09:30)

 • EC178 - Com comunicar-se amb eficàcia (Nou Barris)

  Saps com dir tot allò que vols dir? com aconseguir que els altres entenguin exactament allò que vols transmetre? Si penses que la comunicació és una de les competències que has de millorar, aquest és el teu punt de partida. Reflexionaràs sobre com... (09:30)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (09:30)

 • Barcelona Activa a la ciutat (Sants)

  Periòdicament t'oferim sessions informatives a cada districte de la ciutat. Et posem al dia sobre les tendències del mercat de treball i t'expliquem tots els recursos que Barcelona Activa posa a la teva disposició per a trobar feina. (09:30)

 • Mitjans de comunicació i economia solidària: com fer visible el meu projecte?

  Vols sortir a la premsa i no saps com? Els mitjans de comunicació funcionen com un públic específic a qui dirigir les nostres accions comunicatives. Però per poder situar les nostres activitats i campanyes com una notícia, hem d'entendre com funcionen i... (09:30)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (09:30)

 • Introducció a Python (NOVA!)

  Python és un llenguatge de programació altament utilitzat en el mercat. Conèixer com funciona obre a la persona un gran ventall de possibilitats pel seu desenvolupament dins del món de la programació i sobretot a l'hora de trobar feina. Aprendre els... (09:30)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (11:30)

 • Tècniques de creativitat per a petites empreses. Troba respostes més enllà de l'òbvia

  L'objectiu de la sessió és presentar i practicar diverses tècniques de creativitat que es poden usar en el dia a dia de les petites empreses

  Monosessió: 1 sessió de 2 hores

  Activitat gratuïta

   (12:00)

 • RF20 - Busques feina? Vine a fer el test de competències i millora el teu perfil professional

  Vine a fer el test "Competències Clau" de Barcelona Activa i posa en valor la teva candidatura a les vacants publicades a la Plataforma Empresa-Ocupació que millor s'ajustin al teu perfil. Millora el teu perfil professional a través del coneixement de les... (12:00)

 • OC18- Escolta't a tu mateix/a i identifica quina és la professió a la que et vols dedicar (x2)

  Si vols reorientar o rellançar la teva carrera professional, escolta't a tu mateix/a, crea els teus mercats, connecta amb ells i enfoca millor el teu projecte professional. (12:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (12:00)

 • JP10-Com preparar una entrevista de feina?

  Les entrevistes de selecció són molt importants en el camí cap a l¿obtenció d¿una feina. El que passi en ella serà determinant per a l¿elecció de la persona seleccionada. Deixaràs aquesta oportunitat a l¿atzar? Prepara¿t l¿entrevista i no deixis res a la... (12:00)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (12:00)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • Cooperació entre empreses en clau de gènere

  L'objectiu de la càpsula és plantejar una reflexió i un apropament a la intercooperació, per tal de sensibilitzar sobre el seu valor a l'hora de promoure la igualtat de gènere. (15:00)

 • EC222 - Negociació: millora competencial per a dones professionals (x5)

  En un món on la igualtat d'oportunitats entre homes i dones encara no està assolida, les diferències es fan més paleses al món empresarial i, especialment, en els processos de negociació. Buscar acords satisfactoris per a les parts i apropar posicions... (15:00)

 • Introducció al tall per làser: conceptes bàsics, disseny vectorial i pràctiques

  En el sector del disseny la tecnologia làser permet solucionar de manera ràpida i eficaç diferents aplicacions en la fabricació de nous productes. Coneix i practica amb la tecnologia làser, les seves característiques, possibilitats i aplicacions. (15:00)

 • RF49 - LinkedIn: utilitza'l per a la recerca de feina

  Treu el màxim partit al teu compte de LinkedIn descobrint les funcionalitats avançades més relacionades amb la recerca de feina i la millora del teu posicionament, tant en un ordinador com en un smartphone. Et servirà per accedir a les oportunitats... (15:00)

 • Presentacions a l'estil PechaKucha

  PechaKucha és un format de presentació que permet comunicar eficaçment de manera breu amb 20 imatges de 20 segons cada una, atrapant l'atenció del públic. (15:30)

 • Cooperar per competir (NOVA)

  Curs on facilitem els coneixements i les eines per tal que les persones participants aprenguin i apliquin què és la cooperació empresarial i ho apliquin a la seva empresa o organització per ser més competitives.

  Multisessió: 2 sessions de 4... (15:30)

 • Aprèn les 10 passes essencials per fer el teu web

  Què haig de tenir en compte per fer el web de la meva empresa o refer-ne l'existent? Aquesta càpsula t'ajudarà a ordenar idees i planificar el projecte amb 10 passes que recullen allò essencial. (16:00)

 • Photoshop per a principiants

  Conceptes inicials per treballar amb el programari professional estàndard de retoc fotogràfic. Practica com adaptar formats i resolucions, optimitzar per a web, anivellar i aplicar viratges, retocs facials, etc. (16:00)

 • Com explotar tot el potencial de LinkedIn per a tu o el teu negoci

  Treballar eficaçment amb LinkedIn és avui imprescindible per generar negoci, atraure inversors o socis, aconseguir clients, captar talent i projectar-te com un professional de referència, etc (16:00)

 • Avaluar què fem i com ho fem. Indicadors d'impacte i balanç social.

  En aquesta activitat presentarem diferents metodologies, eines i processos amb l'objectiu de conèixer, analitzar i decidir quin procés d'avaluació pot ser el més idoni segons les necessitats de la nostra entitat o projecte. (16:00)

 • JO01-Vols trobar feina? Prepara la teva estratègia!

  Quan busques feina potser et sorgeixen moltes preguntes: per on començo? Què necessito? On busco? En aquesta activitat podràs conèixer de forma clara i entenedora els passos que has de seguir per iniciar un procés de recerca de feina i aprofitar els... (18:00)

 • RF05 - Prepara la teva carta de presentació

  La carta de presentació és una eina de màrqueting personal, amb la que es pretén marcar la diferència respecte la resta d'aspirants davant un lloc de feina. Redactar i estructurar una bona carta causarà una impressió positiva vers els professionals de... (18:00)

 • EC85 - La millora de les relacions interpersonals mitjançant l'Eneagrama (x3)

  Mitjançant el model de l¿Eneagrama i una metodologia de Coaching Essencial, es treballarà el desenvolupament i l¿autoconeixement d¿un/a mateix/a i dels/de les altres, per a l¿autorealització i la millora de les relacions interpersonals. (18:00)