saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

20 de Maig de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
 • Online - Teoria i pràctica de les proves de selecció

  "Teoria i pràctica de les proves de selecció" és un curs que pretén donar-te una visió general sobre què és un procés de selecció i que entra a analitzar les diferents proves amb què et pots trobar. (00:00)

 • ON03 - Posa a navegar el teu currículum

  L'objectiu és donar a conèixer els recursos digitals que pots utilitzar per fer visible el teu perfil professional i per moure el teu currículum a través de les xarxes socials i professionals. També es facilitaran alguns dels nous formats de currículum... (00:00)

 • Online - L'autocandidatura: crea la teva oportunitat

  En aquest curs t'explicarem què és l'autocandidatura i quina és la seva utilitat. A més, et facilitarem eines i recursos per planificar una estratègia que et permeti posar-te en contacte amb empreses que puguin necessitar professionals amb el teu perfil... (00:00)

 • Online - L'empatia: escoltar per entendre's

  Vols descobrir què és l'empatia, per a què serveix i com fer-ne ús en el context laboral? Per aconseguir-ho, en aquest curs disposes de dos mòduls en què pots aprofundir: En el primer, explorarem què caracteritza l'empatia i quines són les habilitats... (00:00)

 • Online - Els secrets de la comunicació escrita

  Vols conèixer els secrets de la comunicació escrita? Per aconseguir-ho, en aquest curs comptes amb dos mòduls. En el primer explorarem, a fons, la comunicació escrita, comprenent el seu impacte en el context laboral. En el segon desxifraràs les claus per... (00:00)

 • Online - No et posis límits! Barreres, falsos mites i estratègies en la recerca de feina

  En el curs tractarem totes aquelles recomanacions, consells i falsos mites que existeixen al voltant de la recerca de feina i que suposen un entrebanc per aquest procés. En desmuntarem alguns, ja que no ens ajuden i, a més, són falses creences. A la... (00:00)

 • EC221 - Lideratge: millora competencial per a dones professionals (x4)

  Tothom pot liderar, però no tothom ha de fer-ho de la mateixa manera. Descobreix el teu propi estil i practica habilitats de lideratge a través de la teva pròpia experiència, des d'una perspectiva transformadora. T'ajudarem a desmitificar la imatge... (09:00)

 • Disseny 3D amb Fusion 360 per impressió 3D

  Aprèn a dissenyar per poder imprimir en 3D, i aplica-ho. Introdueix-te en el món del disseny en 3D amb Fusion 360, un software CAD de bones prestacions i accessible. Gràcies a aquest curs podràs dissenyar peces optimitzades per poder ser impreses... (09:00)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (09:00)

 • Iniciació a Revit, l'estàndard de referència en tecnologia BIM

  REVIT Architecture és el programa de refeència per treballar amb tecnologia BIM (Building Information Modeling o Models dInformació per a Edificis). (09:00)

 • Crea la teva pàgina web sense programar amb Wix

  Wix és una aplicació gratuïta al núvol que permet construir un lloc web sense coneixements de programació i gestionar la presencia online (posicionament, butlletins, ecommerce, reserves) (09:00)

 • Gestió econòmica: eines pràctiques per fer-la més eficient i participativa!

  Tant si formeu part d'una iniciativa emprenedora de l'Economia Social i Solidària, com si esteu pensant en una nova línia d'activitat, en aquesta formació coneixerem eines de gestió per portar el dia a dia de l'entitat i millorar-ne la viabilitat... (09:30)

 • QGIS Desktop: Curs pràctic de funcionalitats avançades

  Aquest curs es una continuació del Curs bàsic de QGIS. Es treballaran les propietats més importants de les capes, és farà un ús complet de l'eina l'Atles, ús del complement de topologia per trobar errors topològics, creació de ràster a partir d'eines... (09:30)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (09:30)

 • Aprèn a utilitzar les xarxes per incrementar les ventes online i offline (NOVA!)

  Les xarxes socials estan esdevenint plataformes de comerç electrònic, on l'usuariat podrà efectuar compres sense abandonar la xarxa social. Instagram ja ha llançat la nova funcionalitat de "Instagram Shopping Checkout" i Facebook un nou "Martketplace" per... (09:30)

 • Assessorament per a projectes d'Economia Social i Solidària

  Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar... (09:30)

 • Genially: crea continguts interactius que enganxin el teu públic

  Aprèn a crear continguts molt visuals, interactius i multimèdia, que et permetran comunicar-te amb el teu públic de forma impactant i efectiva amb Genially. Aquesta plataforma de disseny en línia és senzilla i gratuïta, i serà la teva gran aliada a l'hora... (09:30)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (09:30)

 • Com usar Facebook des d'una perspectiva de negoci

  Màrqueting, comunicació, identitat on line, creació de marca, relació amb els clients i seguidors: descobreix les possibilitats de Facebook en l'empresa. (09:30)

 • Estratègies bàsiques per atreure clients via Internet

  Quines són les principals estratègies als canals digitals, i les eines publicitàries i promocionals que funcionen per aconseguir contactes comercials a nivell nacional i internacional. (10:00)

 • COACHING LABORAL SÈNIOR (a partir de 35 anys) (Horta-Guinardó)

  Estàs cercant feina o vols una millora professional? Barcelona Treball t'ofereix un procés de COACHING GRUPAL on t'acompanyarem en la teva recerca de feina. Amb el suport d'un/a COACH i del grup de treball establiràs estratègies i plans d'acció que... (10:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (10:00)

 • Coaching laboral per a joves

  Alguna vegada has pensat que necessitaries parlar amb algú per què t'ajudi a definir el teu procés de recerca de feina o a concretar el teu projecte professional?. Barcelona Treball Joves posa a la teva disposició un/a COACH expert/a en Orientació Laboral... (11:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (11:30)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (12:00)

 • Sessió informativa

  Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora. (12:00)

 • Sol·licitud d'assessorament tècnic per a Emprendre

  Servei d'assessorament a persones emprenedores de forma presencial per a tractar diversos aspectes (finançament, marqueting, forma jurídica, elaboració pla d'empresa,...) del projecte empresarial (12:30)

 • Sessions de pràctica lliure a l'aula Node

  Vine a practicar el que has après en les activitats de Cibernàrium. De dilluns a divendres de 14 a 16h pots ocupar un equip de l'aula Node, fer servir la connexió a Internet i tot el programari que hi ha instal·lat. (14:00)

 • Gestió i seguiment del pla d'acció de l'entitat

  Les associacions comercials es mouen en un entorn caracteritzat per la volatilitat, la incertesa, la complexitat i l'ambigüitat. Aquest escenari fa necessària la creació i revisió continua del Pla d'acció anual. En aquesta càpsula, es proporcionarà i es... (14:00)

 • MTC158 - Practica l'assessment center com a tècnica de selecció

  Saps quines són les proves que es realitzen en un assessment center i en quins casos l'utilitzen les empreses quan cerquen personal? En aquesta sessió coneixeràs en què consisteix aquesta prova d'avaluació i selecció i podràs practicar-la en primera... (15:00)

 • Posiciona la teva empresa als cercadors

  Apareix la teva web als cercadors? Estar ben posicionats en els cercadors és fonamental per donar a conèixer la teva empresa i per què els usuaris puguin trobar la teva web. (15:30)

 • Com utilitzar internet per a la investigació de mercats i analitzar competidors

  En qualsevol procés empresarial el creixement pot ser dins el mercat interior o exterior, però és clau analitzar-lo i veure si hi ha potencial de creixement, així com qui són els principals competidors. Actualment Internet ens ofereix eines per fer... (15:30)

 • Introducció al desenvolupament amb AngularJS

  AngularJS és el framework JavaScript de codi obert mantingut per Google especialitzat a millorar l'execució d'aplicacions d'una sola pàgina. (15:30)

 • Introducció a Raspberry Pi

  En aquest taller de dos dies desmitificarem la RaspberryPi, entendrem què és, quines diferències té amb l'Arduino i quines aplicacions té. Farem tots els passos necessaris amb una RaspberryPi per tal de poder-la fer funcionar: formateig de la SD, entendre... (16:00)

 • Eines avançades per a la gestió professional de Twitter

  Twitter ha esdevingut una eina imprescindible en l'àmbit de l'empresa. La seva capacitat d'arribar a milions d'internautes, el seu caràcter immediat i totalment adaptat al mòbil i les seves característiques multimèdia nadiues (integració de imatges,... (16:00)

 • SEO a Wordpress

  Que els usuaris et trobin a Google és essencial. En aquesta càpsula veuràs com configurar, posicionar, instal·lar connectors, paraules clau i contingut per posicionar orgànicament el teu Wordpress a Google. En aquest curs s'aprendrà les bases del SEO per... (16:30)

 • Sessió de treball: Certificats digitals i tramitació online d'una sol·licitud de subvenció

  Familiaritzar-se amb la certificació digital i la tramitació online per a les subvencions Impulsem el que fas 2019. (17:00)

 • EC224 - Comunicació: millora competencial per a dones professionals (x5)

  Saber expressar i presentar els propis pensaments i idees de manera clara, i saber escoltar i entendre les altres persones, són elements claus per establir una bona comunicació. En aquesta activitat aprendràs estratègies i valors lligats a la comunicació... (18:00)