saltar navegació

Menú principal

Inici » Activitats

Agenda d'Activitats

Activitats

13 de Maig de 2019
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
 • Online - Pren la paraula: El llenguatge verbal i no verbal a la feina

  T'atreveixes a prendre la paraula en les diferents situacions del context laboral? Per aconseguir-ho disposes d'aquest curs amb dos mòduls: En el primer explorarem el que caracteritza la comunicació oral i, juntament amb les estratègies facilitades i... (00:00)

 • Online - La carta de presentació: la porta d'entrada al teu cv

  Aprendràs a redactar la teva carta de presentació i a adaptar-la a diferents ofertes i processos de selecció (00:00)

 • Online - Les competències per a la recerca de feina

  Buscar feina i dissenyar un pla per trobar-ne requereix posar en joc una sèrie de competències. En aquest curs descobriràs quines són les habilitats més importants per fer-ho i com afecten en el transcurs del procés. (00:00)

 • Online - KM0: Dissenya el teu pla de recerca de feina

  Si vols trobar feina, és imprescindible que elaboris un pla d'acció per buscar-ne. Això t'ajudarà a centrar els teus esforços per aconseguir l'objectiu professional que t'has marcat. Dissenyar i planificar el teu pla de recerca de feina et permetrà saber... (00:00)

 • Online - Treu temps al temps

  Acumules moltes coses damunt l'escriptori? El cap se ten va més sovint del que t'agradaria i perds la concentració en la feina? Quant de temps trigues a contestar un missatge d'un amic quan estàs treballant? Alguns mals hàbits ens poden generar... (00:00)

 • JP33 - Tens INSTAGRAM? Fes-ho servir per buscar feina

  Creus que Instagram et pot servir en el teu procés de recerca de feina? Amb aquesta activitat coneixeràs una nova perspectiva que et farà aprofitar la Xarxa Social per buscar i atraure oportunitats professionals, trobar ofertes de feina, activar la teva... (09:00)

 • XARXA COMERCIAL EN CREIXEMENT VI EDICIÓ

  El Programa Xarxa Comercial en Creixement és una iniciativa de la Direcció de Comerç de l'Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa que té per objectiu millorar la gestió de les entitats associatives i reforçar el paper i les funcions per... (14:00)

 • Construcció de la proposta de valor de l'entitat

  En la creació i disseny de serveis, és important col·locar el client des del principi en el centre, per analitzar el seu comportament real i les seves motivacions. En aquesta càpsula ensenyarem i aplicarem la metodologia Design Thinking per generar i... (14:00)

 • JP26-Marca personal: aprèn a construir-la per trobar feina

  Has sentit parlar del personal branding? La marca personal, allò que tu ets i et defineix, és el teu tret característic. Aprèn a fer que la teva marca aparegui allà on els reclutadors van a buscar personal. Les xarxes socials i el web 2.0 seran els teus... (16:30)